TENA Slip Ultima Medium 21 stuks
TENA Slip Ultima Medium 21 stuks 31,95

TENA Slip Ultima Medium 21 stuks

31,95

TENA Slip Ultima Medium is een sterk absorberend, volledig ademend verband met her-sluitbare tapes. Geschikt voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies. Maat: M (heupomvang: 73-122 cm)

Op voorraad
  • Koop 2 voor €28,76 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €25,56 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 15490416
EAN: 7322540647310
SKU: 710522
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Slip Ultima Medium details

Opnamecapaciteit 4435 ml.
Heupmaat 73 tot 122 cm.
Inhoud verpakking 21 stuks
Geschikt voor Mannen en vrouwen


TENA Slip Ultima Medium

Binnen de TENA Slip Lijn is de TENA Slip Ultima het sterkst absorberende product. Het heeft een absorptievermogen van maar liefst 4435 milliliter en weet een dergelijke hoeveelheid stevig in de productkern vast te houden, ammoniakgeurtjes te voorkomen en uw huid in optimale conditie te houden. De TENA Slip Ultima M is er voor heren en dames met zware tot zeer zware incontinentie; niet alleen voor urine, maar ook voor ontlasting en een gemengde vorm daarvan. U kunt het product zelf thuis gebruiken, maar de TENA Slip Ultima M zien we ook regelmatig terug in professionele omgevingen. De slip is geschikt voor personen met een (zeer) beperkte mobiliteit. 

De maat van de TENA Slip Ultima Medium

De TENA Slip Ultima is in drie maten verkrijgbaar en zoals gezegd is de TENA Slip Ultima M de kleinste van deze drie. De slip is geschikt voor heren en dames met een heupomvang tussen de 73 en 122 centimeter. Dit lijkt een erg brede range, maar u kunt dit TENA incontinentiemateriaal middels de klittenband plakstrips zelf zo strak aanleggen als u wilt. De slip is te groot voor u wanneer de plakstrips elkaar op uw buik overlappen. Twijfelt u tussen twee maten? Kiest u dan altijd eerst voor de kleinste maat. Voor een optimale efficiëntie van een incontinentieproduct is het namelijk van belang dat deze goed op uw lichaam aansluit.

Het aanleggen van de TENA Slip Ultima M

De TENA Slip Ultima M kunt u op twee manieren aanleggen: staand en zittend. Mannen en vrouwen zonder mobiliteitsbeperkingen kiezen vrijwel altijd voor de eerste manier. Belangrijk om te weten is de volgorde van de handelingen waarmee dit dient te gebeuren: zo klemt u eerst het breedste deel van het verband tussen uw billen en de muur en trekt u het vervolgens zigzaggend tussen uw benen door naar voren. Daarna bevestigt u de plakstrips aan de achterzijde van het product op het materiaal dat op uw buik valt.

De zigzaggende beweging is te allen tijde van belang. Zo zorgt u er hiermee ten eerste voor dat er geen loze ruimtes ontstaan tussen uw huid en de TENA Slip Ultima M. Loze ruimtes kunnen namelijk lekkage veroorzaken. Ten tweede komen de elastische antilekrandjes die in uw liezen vallen goed omhoog. Wanneer deze goed worden aangebracht, vormen zij een efficiënte barrière in het geval u in één keer een grote hoeveelheid urine verliest. Terwijl de elastische antilekrandjes de urine tegenhouden, wordt deze razendsnel naar de productkern afgevoerd. Zie ook de volgende instructievideo:
Een optimale aansluiting op lichaam

Zoals u wel begrijpt, is het voor een incontinentieproduct dus van het grootste belang dat dit goed op uw lichaam aansluit. Draagt u de TENA Slip Ultima M en legt u deze op de hierboven uitgelegde manier aan, dan hoeft u zich daar geen enkele zorgen over te maken. De plakstrips stellen u in staat het product zo strak mogelijk aan te leggen als u wilt, zonder vervelende snijranden te laten ontstaan. Behalve de antilekrandjes vormt ook het extra elastiek dat op uw rug valt een goede extra bescherming. Deze laatste voorkomt dat urine het product uit kan lopen wanneer u ligt. De TENA Slip Ultima M is zodoende ook geschikt om ’s nachts te dragen.

Extra zekerheid dankzij de urine-indicator

De TENA Slip Ultima M is uitgerust met een urine-indicator. Omdat deze zich aan de buitenkant van de slip bevindt, hoeft u deze niet telkens onnodig te openen om te kunnen nagaan of verschonen nodig is. De urine-indicator, ook wel vochtindicator genoemd, treft u op de TENA Slip Ultima M in de vorm van een gele lijn. Zodra het maximale absorptievermogen van de slip is bereikt, kleurt deze blauw. Veel dragers geven aan zich dankzij de urine-indicator een stuk zelfverzekerder te voelen.

Absorptievermogen van de TENA Slip Ultima

Zoals genoemd heeft de TENA Slip Ultima M, net als de andere maten uit de Ultimalijn, een superieur absorptievermogen van maar liefst 4435 milliliter. Deze hoeveelheid dient u echter te zien als een indicatie van de kracht van het product en niet zozeer als een definitief cijfer. Anders gezegd: het maximale absorptievermogen is middels diverse fabriekstesten vastgesteld en betreft de hoeveelheid vocht die het product kan opnemen zonder het weer los te laten.

Wetende dat een volwassen persoon dagelijks gemiddeld anderhalve liter urine uitscheidt, kunt u concluderen dat u de TENA Slip Ultima M zo goed als nooit tot zijn maximum vermogen zult gebruiken. De meeste dragers van dit product verwisselen deze tweemaal per dag. Gebruikt u de TENA Slip Ultima M (ook) voor fecesincontinentie? Dan verwisselt u deze na elk fecesverlies.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
6 / 10
JB uit Utrecht 06 April 2024

Helaas is de slip ultima vaak niet voldoende voor de nacht. Qua comfort en pasvorm is de Tena slip ultima mijn favoriete slip. Ik zou graag een meer absorberende slip zien van Tena

10 / 10
Yentl uit België 30 November 2023

Er is nog beter ingezet op een drogere ervaring

10 / 10
Roel uit Nederland 09 Augustus 2023

Jullie website is voor mijn iPad-pro niet goed te lezen. Onderste teksten zijn niet te lezen omdat het niet goed naar beneden te scrollen is. Product voldoet aan mijn verwachting.

8 / 10
Lammert uit Nederland 08 Juli 2023

IK gebruik deze luier sinds kort voor in de nacht. Hij kan grote hoeveelheden zeer goed aan en de indicator voor een nieuw luier is ook erg makkelijk.Het zit bovendien erg prettig. En je krijgt geen last van irrittatie omdat hij niet goed zit.

4 / 10
Nicky uit Nederland 14 Juni 2023

Jammer dat ik deze maat genomen heb, is te groot
Had de omvang gemeten, maar deze valt erg groot uit

10 / 10
Egils uit Nederland 14 Februari 2022

Great product you can always trust and it so comforts you even forget you are wearing them.
Only I wish it will be some size of between of S and M size.

2 / 10
J uit Nederland 30 Oktober 2021

Product is prima, goed passend en geen lekage meer.
Over service en levering niet tevreden. Werd na een week pas bezorgd, zonder track en trace code o.i.d. en verkeerd aantal pakken. Die moesten we toen allemaal retour sturen.. gevraafd of we de teveel geleverde konden kopen voor zelfde prijs maar ook dat was niet moeilijk helaas.

8 / 10
eeckhaut uit België 01 Juli 2020

zeer goede luier met hoge absorptie. Sluit goed aan.

10 / 10
Stijn uit Nederland 02 Juni 2020

deze tena slips zijn super. zitten lekker en houd super veel en lang tegen. ik sta versteld wat deze slips kunnen. en zeker verwacht wat ik er over dacht. zeker een aanrader!. ik ben tevreden en ik ga zeker. het weer kopen als het op is :)

10 / 10
Antoine uit Peer 10 Juli 2019

Ik vin die luiers super goed ik moet ze draagen voor te gaan werken omwile geen tijd om naar de wc te gaan deze tena ultima zijn beste da ik heb gehad

10 / 10
JG uit Antwerpen 28 Oktober 2018

Ik draag dit luiers voor plezier elke nacht, ondanksik geen last van incontinentie, ik heb liever een luier dan broekjes etc