TENA Slip Ultima XL 18 stuks
TENA Slip Ultima XL 18 stuks 38,95

TENA Slip Ultima XL 18 stuks

38,95

TENA Slip Ultima XL is een sterk absorberend, volledig ademend verband met her-sluitbare tapes. Geschikt voor zeer zwaar urineverlies. Let op: Nieuwe verpakking met 21 i.p.v. 18 stuks

Op voorraad
  • Koop 2 voor €35,06 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €31,16 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 16298381
EAN: 8699114502474
SKU: 710622
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Slip Ultima XL (21 stuks)

Opnamecapaciteit 3520 ml.
Heupmaat 120 tot 160 cm.
Inhoud verpakking 21 stuks
Geschikt voor Mannen en vrouwen


TENA Slip Ultima XL uitgebreide informatie

De TENA Slip Ultima XL is de grootste maat binnen de Ultimalijn van TENA Slip en is bedoeld voor zowel heren als dames met zeer zwaar urineverlies. De slip is geschikt voor u wanneer u regelmatig uw gehele blaasinhoud onvrijwillig kwijtraakt. Behalve bij incontinentie voor urine wordt de TENA Slip Ultima XL ook ingezet bij incontinentie voor ontlasting. In totaal betreft het absorptievermogen van dit product maar liefst 4435 milliliter, alhoewel vrijwel geen enkele drager het maximum hiervan benut. Vanuit hygiënisch oogpunt dient de slip meermaals per dag verwisseld te worden en dient deze na elk fecesverlies direct te worden verschoond. Een verpakking TENA Slip Ultima XL bevat achttien slips. 

De maat van de TENA Slip Ultima XL

De TENA Slip Ultima XL is vervaardigd voor personen met een heupmaat tussen de 120 en 160 centimeter. De aanduiding XL heeft dus niets te maken met het absorptievermogen, deze is namelijk voor alle producten binnen de Ultimalijn gelijk. Kiest u dus ook alleen voor de TENA Slip Ultima XL wanneer deze overeenkomt met uw heupmaat. Deze meet u zelf overigens eenvoudig op door met een meetlint het breedste deel van uw onderlichaam op te meten. Twijfelt u tussen twee maten? Kiest u dan altijd eerst voor de kleinste. Het is namelijk zaak dat de slip goed op uw lichaam aansluit.

Voor mobiele en minder mobiele personen

De TENA Slip Ultima XL kan door zowel actieve personen als verminderd mobiele of bedlegerige personen worden gebruikt. De slip kan zowel staand als liggend worden aangebracht, wat het aanleggen niet alleen voor u, maar ook voor eventuele verzorgenden makkelijker maakt. Vaak vraagt men zich af wat het verschil nu precies is tussen de TENA slips en de Flexlijn. De laatste is echter uitsluitend bedoeld voor sterk verminderd mobiele personen. Bij de TENA Slip is dat niet per se het geval. De TENA Slip Ultima XL past ook prima binnen een actievere levensstijl.

Het aanleggen van de slip

Of u de TENA Slip Ultima XL nu staand of liggend aanlegt, enkele zaken mogen niet worden vergeten. Zo plaatst u het brede deel van de slip altijd aan de achterzijde, dus tegen de billen. Hier kan het meeste worden opgeslagen en de brede bedekking maakt de slip zo tevens geschikt voor fecesincontinentie. Wanneer u de TENA Slip Ultima XL van achter naar voren haalt, doet u dit met een zigzaggende beweging. Alleen zo komen de elastische antilekrandjes, die als een extra barrière gelden, goed genoeg omhoog om de ruimten tussen uw liezen af te sluiten. De plakstrips bevestigt u op het materiaal, aan de buikzijde.

SAP korrels

Wanneer men denkt aan TENA incontinentiemateriaal met een superieur absorptievermogen, vindt men het vaak moeilijk te bevatten dat dit zo discreet kan zijn als de TENA Slip Ultima XL. De slip is veel dunner dan men verwacht, dit niet zelden tot grote opluchting. De fabrikant, die marktleider is op dit gebied, vindt het van belang dat u niet alleen droog de dag doorkomt, maar dat u zich ook op een discrete manier kunt beschermen. Inmiddels wordt er geen wattenpulp meer gebruikt om vocht te absorberen, maar zijn daar kunststof SAP korrels voor in de plaats gekomen. Deze kunnen vele malen hun eigen gewicht aan vocht opnemen.

Een slip met drievoudige werking

Denken we aan de vervelende consequenties van urineverlies, dan denken we ten eerste aan ongelukjes. Deze wilt u koste wat kost voorkomen. Met de TENA Slip Ultima XL heeft u een betrouwbaar product in handen. Behalve bescherming tegen lekkage weet de TENA Slip Ultima XL u echter ook tegen huidproblemen te beschermen. De urine wordt snel naar de productkern afgevoerd en daar in een gel omgezet, zodat uw huid droog blijft. Dit voorkomt irritaties. Met de omzetting in gel worden ook nare urinegeurtjes als het ware opgesloten. Ook daarover hoeft u zich zodoende geen zorgen te maken.

De voordelen van de TENA Slip Ultima XL op een rijtje

Het gebruik van de TENA Slip Ultima XL heeft voor u verschillende voordelen. Zo is het op twee manieren eenvoudig aan te leggen en zorgen het ontwerp en de klittenbandstrips die zich aan de zijkanten bevinden voor een goede pasvorm en fixatie. De klittenbandstrips maken het verwisselen ook aanzienlijk eenvoudiger. Na het gebruik van de slip rolt u deze op en deponeert u hem in de sanitairemmer.

Bekijk hier onze instructievideo voor de TENA Slip Ultima XL

Automatische herhaalservice voor TENA Slip Ultima XL

Bestelt u uw TENA Slip Ultima XL bij Hulpmiddelonline.nl, dan heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor onze handige automatische herhaalservice. Hiermee zorgt u ervoor dat de door u gewenste hoeveelheid verpakkingen TENA Slip Ultima XL periodiek bij u thuis worden bezorgd. Dit voorkomt dat u zonder komt te zitten. U kunt dit instellen door contact op te nemen met onze klantenservice. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
6 / 10
JB uit Utrecht 06 April 2024

Helaas is de slip ultima vaak niet voldoende voor de nacht. Qua comfort en pasvorm is de Tena slip ultima mijn favoriete slip. Ik zou graag een meer absorberende slip zien van Tena

10 / 10
Yentl uit België 30 November 2023

Er is nog beter ingezet op een drogere ervaring

10 / 10
Roel uit Nederland 09 Augustus 2023

Jullie website is voor mijn iPad-pro niet goed te lezen. Onderste teksten zijn niet te lezen omdat het niet goed naar beneden te scrollen is. Product voldoet aan mijn verwachting.

8 / 10
Lammert uit Nederland 08 Juli 2023

IK gebruik deze luier sinds kort voor in de nacht. Hij kan grote hoeveelheden zeer goed aan en de indicator voor een nieuw luier is ook erg makkelijk.Het zit bovendien erg prettig. En je krijgt geen last van irrittatie omdat hij niet goed zit.

4 / 10
Nicky uit Nederland 14 Juni 2023

Jammer dat ik deze maat genomen heb, is te groot
Had de omvang gemeten, maar deze valt erg groot uit

10 / 10
Egils uit Nederland 14 Februari 2022

Great product you can always trust and it so comforts you even forget you are wearing them.
Only I wish it will be some size of between of S and M size.

2 / 10
J uit Nederland 30 Oktober 2021

Product is prima, goed passend en geen lekage meer.
Over service en levering niet tevreden. Werd na een week pas bezorgd, zonder track en trace code o.i.d. en verkeerd aantal pakken. Die moesten we toen allemaal retour sturen.. gevraafd of we de teveel geleverde konden kopen voor zelfde prijs maar ook dat was niet moeilijk helaas.

8 / 10
eeckhaut uit België 01 Juli 2020

zeer goede luier met hoge absorptie. Sluit goed aan.

10 / 10
Stijn uit Nederland 02 Juni 2020

deze tena slips zijn super. zitten lekker en houd super veel en lang tegen. ik sta versteld wat deze slips kunnen. en zeker verwacht wat ik er over dacht. zeker een aanrader!. ik ben tevreden en ik ga zeker. het weer kopen als het op is :)

10 / 10
Antoine uit Peer 10 Juli 2019

Ik vin die luiers super goed ik moet ze draagen voor te gaan werken omwile geen tijd om naar de wc te gaan deze tena ultima zijn beste da ik heb gehad

10 / 10
JG uit Antwerpen 28 Oktober 2018

Ik draag dit luiers voor plezier elke nacht, ondanksik geen last van incontinentie, ik heb liever een luier dan broekjes etc