TENA TENA Comfort Maxi ProSkin
TENA Comfort Maxi ProSkin 27,95

TENA Comfort Maxi ProSkin

27,95

TENA Comfort Maxi ProSkin Is een zeer sterk absorberend inlegverband dat gebruikt wordt in combinatie met een netbroekje of nauwsluitend ondergoed. Geschikt voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies.

Op voorraad
 • Koop 3 voor €23,76 per stuk en bespaar 15%
ZI-nummer: 15614522
EAN: 7322540696219
SKU: 759004
 • Altijd 100% discrete verzending
 • Gratis levering vanaf € 40,00
 • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Comfort Maxi

De TENA Comfort Maxi is het op een na sterkst absorberende incontinentieverband uit de Comfortlijn. De inlegger is voor zowel dames als heren geschikt en wordt uitermate aangeraden wanneer er sprake is van zware incontinentie én beperkt mobiliteit. De TENA Comfort Maxi kan zowel staand als liggend worden aangetrokken en zowel voor u als een eventuele verzorger ergonomisch aan te leggen. De TENA Comfort Maxi is in staat om 2900 milliliter aan urine op te nemen. Het verband is 67 centimeter lang. U schaft het aan in een verpakking van 34 stuks.

Absorptievermogen 2900 ml 
Lengte van het verband 67 cm
Inhoud 34 stuks
Geschikt voor Mannen en vrouwen
   


Hierdoor is de TENA Comfort Maxi een vaak gebruikt incontinentieproduct

De TENA Comfort Maxi is een door veel dames en heren met matige tot (zeer) zwaar urineverlies vaak gebruikt product. Hiervoor bestaan verschillende redenen. Zo heeft het een zeer sterk absorptievermogen en sluit het ruime oppervlak dankzij het dragen van strak ondergoed of een fixatiebroekje overal even goed aan. Zo ontstaan er geen specifieke drukpunten die pijn of irritatie kunnen veroorzaken. Ook wordt de TENA Comfort Maxi vaak verkozen boven de producten uit de Flexlijn, die van een heupband zijn voorzien. Zeker wanneer u een katheter of stoma draagt, zit het verband deze niet in de weg.

Drievoudige bescherming

De TENA Comfort Maxi beschermt u in eerste instantie tegen lekkages ten gevolge van ongewenst urineverlies, of dit nu flinke scheuten of uw gehele blaasinhoud betreft. Doordat uw urine snel wordt afgevoerd en als het ware in de productkern wordt opgesloten, blijft u gegarandeerd droog. Omdat de urine zo ook niet in contact blijft met uw huid, blijft deze laatste droog en gezond. Dat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over roodheid, jeuk en pijnlijk geïrriteerde plekken. De absorberende korrels die uw urine opsluiten zorgen er tot slot voor dat ook nare geurtjes geen kans krijgen zich te ontwikkelen.

Voor overdag en ‘s nachts

Vaak vragen personen met zwaardere incontinentie zich af of zij ’s nachts ander incontinentiemateriaal dienen te dragen dan overdag. De TENA Comfort Super geeft u op elk dagdeel de bescherming die u nodig heeft, mits u ervoor zorgt dat het strak tegen uw lichaam aan zit. Door het verband goed te fixeren, gaat het niet schuiven en blijft u optimaal beschermd tegen lekkages. Draagt u de TENA Comfort Super ’s nachts, doet u dit bij voorkeur dan in combinatie met een fixatiebroekje of strak zittend ondergoed met pijpjes.

Hoe lang kunt u met de TENA Comfort Maxi doen?

Zoals al eerder genoemd, is de TENA Comfort Maxi in staat om 2900 milliliter aan urine en/of vloeibare ontlasting op te nemen. Dit is bijna tweemaal zo veel als de hoeveelheid urine die een volwassen mens gemiddeld verliest binnen een etmaal. Dit houdt echter niet in dat u de TENA Comfort daadwerkelijk zo lang kunt dragen. Naarmate het materiaal meer urine absorbeert, wordt het zwaarder wat zijn draagcomfort vermindert. Ook is het, ondanks de geavanceerde technieken van het materiaal, niet hygiënisch om het zo lang te dragen.

De TENA Comfort Maxi bij fecesincontinentie

De TENA Comfort Maxi is niet uitsluitend geschikt voor urine-incontinentie. Ook wanneer u ontlasting verliest, kunt u dit product gebruiken. Vloeibare ontlasting wordt net als urine snel naar de productkern geleid en daar in een gel omgezet. Zo blijft u droog en worden nare geurtjes voorkomen. Uiteraard is het na het verlies van ontlasting, uit hygiënische overwegingen, van belang om u zo snel mogelijk te verschonen en het verband te verwisselen. Vaste ontlasting kan door het materiaal niet worden geabsorbeerd. Wat het wel doet, is het op zijn plaats houden ervan tot u in de gelegenheid bent uzelf te verschonen. Lees hier meer over ontlastingsincontinentie

Het aanleggen van het verband

Het aanleggen van de TENA Comfort Maxi is erg eenvoudig. De meeste heren en dames geven aan dit na enkele keren al goed onder de knie te hebben. Weest u zich ervan bewust dat de TENA Comfort Maxi niet symmetrisch is en een duidelijke voor- en achterkant heeft. De voorkant betreft de zijde met de kleinere ronding. U legt het verband altijd van voor naar achter aan. Heren dragen het verband iets meer naar voren dan vrouwen, die ongeveer een derde van de TENA Comfort Maxi aan de voorzijde van hun lichaam plaatsen.

Bekijk hier onze nieuwe instructievideo speciaal voor het aanleggen van de TENA Comfort bij de hulpbehoevende in liggende positie.

 

Bekijk hier hoe de TENA Comfort Maxi staand aangelegd moet worden.


Fixatiebroekjes

Zoals genoemd dient u de TENA Comfort Maxi met zeer nauwsluitend ondergoed of een fixatiebroekje te dragen. Dit wordt ook wel een stretchbroekje genoemd en is verkrijgbaar in grofweg twee varianten: de wegwerpbroekjes en de herbruikbare. Die laatste geven veel gebruikers nog meer het gevoel dat gewoon ondergoed hen ook geeft en verdient om die reden voor hen de voorkeur. Kiest u voor een herbruikbaar fixatiebroekje, dan kunt u deze na het dragen op zestig graden wassen en in de wasdroger op een lage temperatuur drogen.

Snelle absorptie en altijd een fris gevoel

De komvormige kern biedt niet alleen de juiste bescherming, het heeft dankzij de FeelDry technologie ook nog de eigenschap om vocht snel en goed op te nemen en direct weg te leiden naar de kern waar het onder druk bij de huid weg blijft. Hierdoor ervaart u als u zit, loopt, ligt of staat geen last van een vochtig gevoel en doordat het vocht niet in contact kan komen met de huid blijft de huidconditie gezond.

Urineverlies gaat vaak gepaard met vervelende ammoniak geurtjes die vrijkomen als u urine verliest. Echter heeft TENA hier iets op bedacht, namelijk Odour Neutralizer. Dit zorgt ervoor dat nare geurtjes meteen worden geneutraliseerd met het gevolg dat u de hele dag een fris en zelfverzekerd gevoel ervaart.

Twijfelt u of de TENA Comfort Maxi ProSkin vervangen moet worden? Aan de buitenkant van de inlegger zit een urine-indicator. Wanneer de inlegger toe is aan vervanging kleurt de indicator blauw in plaats van geel zodat u weet dat de inlegger verwisseld moet worden. Op deze manier hoeft u de inlegger niet te verwijderen om dit vast te stellen.

Voordelen TENA Comfort Maxi ProSkin

 • Geschikt voor mannen en vrouwen met zwaar tot zeer zwaar urineverlies
 • Komvormige kern voor meer bescherming
 • Zacht en ademend materiaal voor een gezonde huid
 • Altijd een droog gevoel dankzij de FeelDry technologie
 • Nare geurtjes worden geneutraliseerd
 • Urine-indicator aan de buitenkant
 • Herkenbaarheid door Easy Select kleurcodering
 • Dermatologisch getest

 

Automatische herhaalservice voor TENA Comfort Maxi

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het onprettig is om elke keer opnieuw uw supermarkt of drogisterij te moeten bezoeken of online uw TENA incontinentiemateriaal te moeten plaatsen. Daarom is onze automatische herhaalservice in het leven geroepen, waarbij de door u gewenste hoeveelheid TENA Comfort Maxi elke vier of acht weken wordt geleverd. U kunt onze automatische herhaalservice voor de TENA Comfort Maxi op elk gewenst moment aanpassen of opzeggen, zonder consequenties. Neem gerust contact met ons op om dit verder in orde te maken.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
10 / 10
Pierre uit België 17 April 2023

Voldoet aan de noden .

10 / 10
Gurie uit Nederland 28 Juni 2019

Prima product

8 / 10
A.S. uit Noor-Brabant 12 April 2019

Mijn familielid gebruikt het product overdag. Langer proberen of dit voor hem een goede oplossing is.