TENA Comfort voor zowel mannen als vrouwen

11
TENA Comfort artikelen kopen? Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen discreet thuisbezorgd! Gratis verzending al vanaf € 20,00. Lees verderop alles over TENA Comfort.
Lees meer
Sorteren op:

Er zijn verschillende TENA Comfort producten verkrijgbaar:

 

  Absorptievermogen Lengte Aantal stuks
TENA Comfort Normal 1200 ml 64 cm 42
TENA Comfort Plus 1600 ml 64 cm 46
TENA Comfort Extra 1900 ml 64 cm 40
TENA Comfort Super 2200 ml 64 cm 36
TENA Comfort Maxi 2900 ml 67 cm 28
TENA Comfort Ultima 3500 ml 67 ml 17

 

Over de TENA Comfort

Wanneer u door incontinentie last heeft van matig tot zwaar urineverlies kan de TENA Comfort ProSkin een prettige uitkomst bieden. Comfort producten kunnen het beste gebruikt worden in combinatie met een stretchbroekje of nauwsluitend ondergoed. De TENA Comfort heeft een prettige pasvorm waardoor het goed zit en de juiste bescherming kan bieden. Het kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt.

Voor wie is TENA Comfort geschikt?

De TENA Comfort producten zijn geschikt voor mannen en vrouwen die last hebben van matig tot zwaar(der) urineverlies maar liever geen product met band willen gebruiken zoals de TENA FLex. De comfort producten zijn speciaal ontworpen om te gebruiken in combinatie met een TENA Fix broekje. Deze combinatie beschermt u nog beter tegen doorlekken en biedt veel comfort. 

Ademend materiaal en de juiste bescherming

Er wordt bij de TENA Comfort gebruik gemaakt van ConfioAir; dit is de ademende buitenkant van het TENA incontinentiemateriaal wat aanvoelt als katoen. Het zorgt ervoor dat de huid droog blijft en daardoor vrij van irritatie. Het product is dermatologisch getest op huidvriendelijkheid. De kern van de TENA Comfort is komvormig wat extra beschermt tegen doorlekken, daarnaast wordt de urine dankzij de FeelDry technologie meteen afgevoerd naar de kern waar het vocht niet in contact kan komen met de huid.

Ook al verliest u veel urine; voor nare geurtjes hoeft u niet bang te zijn. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van de Odour Neutralizer wat het effect van ammoniak luchtjes bij urineverlies verminderd waardoor u de hele dag door een fris en zelfverzekerd gevoel ervaart. Twijfelt u of u de TENA Comfort moet verwisselen? Dankzij de Urine indicator ziet u precies wanneer het product vervangen dient te worden. Dit wordt weergegeven aan de buitenkant van het incontinentiemateriaal en kleurt blauw als het toe is aan vervanging dit anders dan bij bijvoorbeeld TENA Pants.


Instructievideo's TENA Comfort

Bekijk hier onze nieuwste instructievideo's voor het aanleggen van TENA Comfort. Dit kan zowel staand als liggend erg gemakkelijk.

 

Staand:


Liggend:NIEUW: ProSkin

Speciaal voor de oudere kwetsbare huid heeft TENA het ProSkin assortiment ontwikkeld. Dit assortiment bevat huidverzorgingsproducten, reinigingsproducten, barrièrecrème en absorberende producten zoals TENA Comfort. Ieder product is zo ontwikkeld dat het een gezonde huid ondersteund, mild is voor de huid, bescherming biedt en het natuurlijke microklimaat van de huid behoudt.

Dankzij het ProSkin assortiment van TENA blijft de gezondheid van de kwetsbare huid van ouderen optimaal en worden zorgverleners nog beter ondersteund.

Lees hier meer over de unieke ProSkin toepassing van TENA.


TENA Comfort kopen en herhaalservice

Voor mensen die regelmatig TENA Comfort producten kopen bieden wij extra gemak met onze handige "Herhaalservice" waarmee u automatisch producten periodiek opgestuurd krijgt zonder dat u hier iets voor hoeft te doen. Mensen die gebruik maken van de comfort service krijgen standaard 5% (levering per 4 weken) of 10% korting (levering per 8 weken) op het materiaal.

Liever eerst uitproberen? U kunt bij ons uiteraard ook een gratis sample van de TENA comfort aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op. Wij zijn dagelijks tussen 08:00 uur en 20:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 085 - 77 33 772. Dit nummer kunt u ook gebruiken als u advies nodig heeft of andere vragen heeft over de TENA Comfort producten. Wij helpen u natuurlijk graag.