TENA Comfort Normal ProSkin
TENA Comfort Normal ProSkin 18,95

TENA Comfort Normal ProSkin

18,95

TENA Comfort Normal ProSkin is een sterk absorberend inlegverband dat gebruikt wordt in combinatie met een netbroekje of nauwsluitend ondergoed. Geschikt voor matig urineverlies.

Op voorraad
 • Koop 3 voor €16,11 per stuk en bespaar 15%
ZI-nummer: 15899861
EAN: 7322540696011
SKU: 759000
 • Altijd 100% discrete verzending
 • Gratis levering vanaf € 40,00
 • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Comfort Normal ProSkin

TENA Comfort Normal is een inlegger die door zowel mannen als vrouwen kan worden gebruikt bij wie sprake is van matige tot zware incontinentie. Met andere woorden: wanneer u scheuten of uw gehele blaasinhoud verliest. Het betreft een tweedelig systeem; anders dan bij bijvoorbeeld een pants die als absorptieproduct en ondergoed in één fungeert, dient u over de TENA Comfort Normal strak ondergoed of een fixatiebroekje te dragen. De inlegger heeft een absorptievermogen van 1200 milliliter en is de ‘lichtste’ binnen de Comfortlijn. Van voor naar achter bedraagt het verband 53 centimeter. U koopt de TENA Comfort Normal in een verpakking van 42 stuks.

De maat van TENA Comfort Normal

In tegenstelling tot ander TENA incontinentiemateriaal is TENA Comfort Normal niet onderverdeeld in verschillende maten. Er hoeft bij het plaatsen van een inlegverband namelijk geen rekening te worden gehouden met de heupomvang. Wel geldt dat het verband, als u klein of fijngebouwd bent, te groot kan uitvallen. Reikt de voorkant van de TENA Comfort Normal tot uw navel en de achterkant tot uw onderrug? Dan kunt u beter ander incontinentiemateriaal gebruiken.  Uiteraard dient u er te allen tijde voor te zorgen dat het materiaal goed op het kruis en in de liezen aansluit.

Inlegverband met optimale bescherming

Met het dragen van de TENA Comfort Normal bent u optimaal beschermd tegen de nadelige gevolgen van ongewenst urineverlies. Net als de andere materialen van dit merk is de inlegger die u draagt voorzien van twee zogeheten absorptiekamers: na het passeren van een dun kunststof laagje dat de onderliggende korrels toestaan deze snel op te nemen, wordt de urine tussen twee pulpmatten vastgehouden. Daar wordt het omgezet in een gel. Zo krijgt de urine geen kans om te ontsnappen en kan het uw huid niet irriteren. Het ontstaan van nare ammoniakluchtjes wordt hiermee ook voorkomen.

Ultiem draagcomfort

TENA acht het van groot belang dat incontinentiemateriaal niet enkel bescherming biedt, maar zijn dragers ook van het noodzakelijke comfort kan voorzien. De TENA Comfort draagt prettig aangezien het van zacht materiaal is gemaakt dat zo zorgvuldig mogelijk is bewerkt om het  op normaal ondergoed te laten lijken. Dankzij de ConfioAir technologie is het product in zijn geheel ademend. Tussen de huid van uw intieme zone en het verband kan lucht vrij circuleren. Het komvormige ontwerp van de TENA Comfort Normal zorgt ervoor dat urine nog effectiever kan worden geabsorbeerd en beschermt u zo nog eens extra tegen doorlekken.

Altijd een beschermd gevoel dankzij de urine- indicator

Met TENA Comfort Normal kunt u er altijd zeker van zijn dat u optimaal beschermd bent tegen ongelukjes. Niet alleen is het product in staat een grote hoeveelheid urine te absorberen, ook geeft de inlegger het aan wanneer hij verzadigd is geraakt. Dit doet hij middels zijn urine-indicator, ook wel vochtindicator genoemd. Wanneer u de TENA Comfort Normal aantrekt, ziet u een gele lijn aan door de lengte van het product lopen. Naarmate deze verzadigd raakt, vervaagt de gele kleur. Ook aan de buitenkant van de TENA Comfort Normal bevindt zich een indicator; deze geeft met een blauwe kleur aan dat het tijd is voor vervanging.

Het aanleggen van het verband

De TENA Comfort Normal kan zowel door uzelf als door iemand anders bij u aangebracht worden. Dit TENA incontinentiemateriaal wordt dan ook vaak in de zorg gebruikt. Het is belangrijk te onthouden dat het verband niet symmetrisch is. De kleine ronding dient aan de voorkant van uw lichaam aangebracht te worden en de grote ronding aan de achterzijde. Wanneer u de inlegger van voor naar achter tussen uw benen door haalt, maakt u hierbij een zigzaggende beweging. Dit voorkomt dat er open ruimtes ontstaan waardoor urine eventueel kan weglopen. Draagt u altijd nauw aansluitend ondergoed of een speciaal daarvoor ontworpen fixatiebroekje over de inlegger.

Geen zorgen om vervelende geurtjes

Wanneer u last heeft van urineverlies, wilt u niet alleen tegen het doorlekken, maar ook tegen vervelende geurtjes beschermd zijn. Alhoewel urine in principe een steriele stof is, ontstaat er een typische ammoniakgeur zodra deze in contact komt met de omgeving. Dit wordt echter voorkomen door de Odour Neutralizer technologie. Doordat de urine in de kunststof korrels in het product worden opgeslagen en hier niet uit kunnen verdwijnen, kan het niet in contact komen met de omgeving. Bacteriën die nare luchtjes veroorzaken krijgen zo dus geen schijn van kans.

TENA Comfort Normal: ook voor ontlastingsincontinentie

De TENA Comfort Normal behoort tot de incontinentiematerialen van dit merk die ook geschikt zijn in het geval van ontlastingsincontinentie. De inlegger bedekt namelijk uw bilpartij door zijn brede, komvormige achterkant. Ook dunne ontlasting zal snel naar de productkern worden afgevoerd. Verliest u harde ontlasting, dan voorkomt de TENA Comfort Normal in ieder geval dat deze ongelukjes veroorzaakt. Uit hygiënisch oogpunt wordt sterk aangeraden om uw inlegger na het verlies van feces direct te verwisselen en deze niet te dragen tot hij zijn maximale absorptievermogen heeft bereikt.

Kenmerken TENA Comfort Normal ProSkin op een rijtje

 • Geschikt voor mannen en vrouwen met matig urineverlies
 • Ademend materiaal voor een goede luchtcirculatie
 • Altijd een droog gevoel door de FeelDry technologie
 • Beschermt tegen doorlekken
 • Geurtjes worden geneutraliseerd door Odour Neutralizer
 • Ontworpen om te combineren met TENA Fix broekje
 • Kleurcodering voor snelle herkenning
 • 42 stuks per verpakking
 • Lengte: 53 cm
 • Vochtopname: 1200 ml

Automatische herhaalservice voor TENA Comfort Normal

Maakt u regelmatig gebruik van de TENA Comfort Normal? Door het activeren van onze handige herhaalservice zorgt u ervoor dat de inleggers in de door u gewenste hoeveelheid periodiek bij u worden bezorgd. Standaard hanteren wij leveringen per 4 of per 8 weken maar u kunt ook kiezen voor een andere interval. Neem gerust contact op met onze klantenservice om dit in orde te maken. Uiteraard kunt u de herhaalservice voor TENA Comfort Normal aanpassen of opzeggen wanneer u maar wilt.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
10 / 10
Jet uit Nederland 19 Maart 2024

Fijn in gebruik. Was niet voor incontinentie maar na operatie en opvangen wondvocht. Ideaal.

8 / 10
Adrie uit Nederland 15 November 2022

Super handig voor de zekerheid (ontlasting problemen) door stress

10 / 10
H.F uit Nederland 24 April 2022

Voldoet uitstekend

6 / 10
H.F. uit Nederland 26 September 2021

Zeer bruikbaar in mijn toestand.

8 / 10
Adrie uit Nederland 21 Juli 2020

Ik ben zeer tevreden je ziet de inleg niet en na boodschappen - OV - shoppen etc. makkelijk te verwijderen.

10 / 10
A.J. uit Nederland 17 Mei 2020

Draagt comfortabel.

10 / 10
Jos uit 's-Hertogenbosch 26 Maart 2019

Niet regelmatig. Wel handig om het bij de hand te hebben.

6 / 10
mevrouw Hagenbeuk-Kat uit purmerend 09 Februari 2018

voor overdag en voor de nacht en ben er tevreden over.