TENA Comfort Super ProSkin
TENA Comfort Super ProSkin 27,95

TENA Comfort Super ProSkin

27,95

TENA Comfort Super ProSkin is een sterk absorberend inlegverband dat gebruikt wordt in combinatie met een netbroekje of nauwsluitend ondergoed. Geschikt voor zwaar urineverlies.

Op voorraad
  • Koop 3 voor €25,16 per stuk en bespaar 10%
ZI-nummer: 16071409
EAN: 7322540698107
SKU: 759003
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Comfort Super

Heeft u last van zware incontinentie en heeft u behoefte aan TENA incontinentiemateriaal dat comfortabel draagt en u optimaal kan beschermen tegen de vervelende consequenties van ongewild urineverlies? Dan is de TENA Comfort Super voor u mogelijk het juiste product. De inlegger, die een lengte van 64 centimeter heeft, is in staat om maar liefst 2200 milliliter aan urine te absorberen. Dit is ruim meer dan de hoeveelheid urine die een gemiddeld volwassen mens per etmaal uitscheidt. De TENA Comfort Super geeft u dus een prettig beschermd gevoel.

De inleggers betreffen een zogeheten tweedelig systeem; u dient ze in combinatie met strak ondergoed of een stretchbroekje, ook wel fixatiebroekje genoemd, te dragen. Deze zorgen ervoor dat het verband op zijn plaats blijft zitten, zelfs als u erg beweeglijk bent. De TENA Comfort Super is qua absorptievermogen de op twee na sterkste inlegger binnen de TENA Comfort lijn. Alleen de TENA Comfort Maxi en de TENA Comfort Ultra kunnen meer urine opnemen. De Normal, Plus en Extra hebben een lager absorptievermogen. De TENA Comfort Super koopt u in een verpakking van 36 stuks.

Absorptievermogen 2200 ml 
Lengte van het verband 64 cm
Inhoud 36 stuks
Geschikt voor Mannen en vrouwen
   


Incontinentiemateriaal met drievoudige bescherming

Net zoals het andere TENA incontinentiemateriaal wordt ook de TENA Comfort Super gekenmerkt door zijn drievoudige bescherming. Het product is dusdanig vervaardigd dat vrijgekomen urine snel naar de kern wordt afgevoerd. Daar wordt het door superabsorberende kunststof korrels tussen twee laagjes wattenpulp vastgehouden. Niet alleen voorkomt dit vernuftige systeem ongelukjes, ook houdt het uw huid droog en dus vrij van roodheid en andere irritaties. Dezelfde korrels die zorgen voor het vasthouden van de urine zorgen er ook voor dat de urine niet in contact komt met de buitenlucht en zo geen onaangename ammoniakgeurtjes kunnen veroorzaken. Dit systeem noemt TENA Odour Neutralizer.

Extra bescherming dankzij urine-indicator

Waar incontinentiemateriaal vroeger vooral uit een dikke laag watten bestond, zorgen de absorberende korrels vandaag de dag voor een maximale bescherming. Ook zijn materialen zoals de TENA Comfort Super daardoor vrij dun, waardoor ze zo discreet mogelijk kunnen worden gedragen. Naast het sterke absorptievermogen is het ook de urine-indicator die u 24 uur per dag een veilig en beschermd gevoel geeft. De TENA Comfort Super beschikt zelfs over twee indicatoren: de gele lijn aan de binnenzijde en de indicator aan de buitenzijde, die blauw kleurt wanneer het materiaal verzadigd raakt.

Vriendelijk voor uw huid

TENA acht behalve uiteraard optimale bescherming tegen ongelukjes als gevolg van urineverlies ook de gezondheid van uw huid van groot belang. De TENA Comfort Super inlegverbanden zijn dan ook uitgebreid getest op huidvriendelijkheid. Het verband is voorzien van de FeelDry technologie, welke ervoor zorgt dat urine direct naar de kern wordt afgevoerd, daar wordt opgesloten en niet meer in contact met uw huid kan kopen. Ook de ConfioAir technologie draagt bij aan de instandhouding van uw huidgezondheid. Het ademende materiaal staat een luchtstroom tussen uw huid en het productmateriaal toe, waardoor uw huid kan blijven ademen.

Hoe draagt u de TENA Comfort Super?

De TENA Comfort Super is makkelijk aan te leggen door zowel uzelf als een verzorger. Wanneer u het product uit zijn verpakking haalt en openvouwt, ziet u dat één kant een kleinere ronding heeft dan de andere. De kleinere ronding van de TENA Comfort Super plaatst u aan de voorzijde van uw lichaam, waarna u de inlegger zigzaggend tussen uw benen door trekt en de kant met de grote ronding op uw billen plaatst. Het verband dient niet boven uw navel en ook niet tot uw onderrug te reiken. Is dit wel het geval, dan wordt het dragen van ander TENA incontinentiemateriaal geadviseerd.

Het verschil tussen dames en heren

De TENA Comfort Super kan door zowel dames als heren die te maken hebben met incontinentie worden gedragen, maar dient door hen wel anders te worden geplaatst. Dames plaatsen een derde van het product aan de voorzijde van hun lichaam, terwijl heren de helft van het product aan de voorzijde en de andere helft aan de achterzijde van hun lichaam plaatsen. Dit uitdrukkelijke advies is gebaseerd op basis van het verschil in lichaamsanatomie tussen beide geslachten. Sommige heren plaatsen het brede deel van de TENA Comfort Super rond hun penis. Dit kan, maar probeert u altijd eerst de reguliere draagwijze uit. 

TENA Comfort Super bij ontlastingsincontinentie

TENA Comfort Super is niet uitsluitend door dames en heren met incontinentie voor urine te gebruiken. Ook als er bij u sprake is van ontlastingsincontinentie of van gemengde incontinentie (waarbij u zowel uw blaas- als darminhoud verliest) is de TENA Comfort Super geschikt. Dunne ontlasting kan net zo efficiënt worden geabsorbeerd als urine. Verliest u harde ontlasting, dan is absorptie niet mogelijk. Wel zorgt de inlegger er in combinatie met het nauwsluitende ondergoed of het fixatiebroekje voor dat dit op zijn plek blijft totdat u het verband verwisselt.

Automatische herhaalservice voor TENA Comfort Super

Bent u een regelmatig gebruik(st)er van de TENA Comfort Super? Door voor onze automatische herhaalservice te kiezen, ontvangt u elke vier of acht weken -zonder extra kosten- de door u gewenste hoeveelheid thuis geleverd. Wenst u een ander interval, dan kunt u hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. Ook kunt u telefonisch een sample aanvragen. Zo kunt u de werking en het draagcomfort van de TENA Comfort Super echt aanvoelen alvorens u tot een eventuele aankoop overgaat.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
10 / 10
Vivianne uit België 30 November 2022

alleen nodig op slechte dagen, maar voel me op mijn gemak met deze bescherming

10 / 10
Maria uit Nederland 14 Augustus 2022

Goed beschermd

6 / 10
CGMCM uit Nederland 03 December 2020

Het product is prima maar de bezorging door Post. nl liet wel te wensen over helaas ..!

10 / 10
Jose uit Nederland 24 Augustus 2020

werkt goed

6 / 10
C uit Nederland 31 December 2019

Veel te groot

2 / 10
J uit Nederland 14 November 2019

Mijn moeder vind ze groot en zitten zo los in dr ondergoed

2 / 10
Gurie uit Nederland 28 Juni 2019

Waren niet absorberend voor mij