TENA Flex Normal ProSkin M/L
TENA Flex Normal ProSkin M/L 22,95

TENA Flex Normal ProSkin M/L

22,95

TENA Flex Normal ProSkin is een absorberend verband met heupband en is daardoor gemakkelijk te vervangen. Dit verband kan 1700 ml vocht absorberen en is beschikbaar in de maten Medium (heupomvang: 71-102 cm) en maat Large (heupomvang: 83-120 cm).

Op voorraad
 • Koop 2 voor €20,66 per stuk en bespaar 10%
 • Koop 4 voor €18,36 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 16213645
EAN: 7322540769838-2
SKU: 722360
 • Altijd 100% discrete verzending
 • Gratis levering vanaf € 40,00
 • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Flex Normal ProSkin

TENA Flex producten zijn ontworpen voor mensen die verminderd mobiel zijn en ten tweede grotere hoeveelheden urine verliezen. Wanneer het voor u lastig is om staand een incontinentiebroekje of-slip aan te trekken, biedt de TENA Flex Normal uitkomst. Dit absorberende verband inclusief heupband met klittenbandsluiting zorgt voor een optimale bescherming en ergonomisch gemak. De TENA Flex Normal betreft de ‘lichtste’ variant van de Flexlijn van TENA. Het verband is in staat om 1700 milliliter aan urine op te nemen en is verkrijgbaar in de maten M en L. De Flex Normal is voor zowel mannen als vrouwen met incontinentie geschikt.

De verkrijgbare maten

De TENA Flex Normal is verkrijgbaar in de maten M (medium) en L (large). De eerstgenoemde is er voor heren en dames met een heupomvang tussen de 71 en 102 centimeter. De tweede is geschikt voor personen met een heupomvang tussen de 83 en 120 centimeter. De benaming ‘Flex’ verwijst naar de flexibiliteit van het product -u kunt deze immers precies op de gewenste maat instellen-, maar tevens naar het gemak waarmee u de TENA Flex Normal aan- en uit kunt trekken. Het materiaal dient goed oxp het kruis, rond de benen en in de liezen aan te sluiten.

Optimale bescherming tegen de gevolgen van urineverlies

De TENA Flex Normal beschermt u optimaal tegen de vervelende gevolgen van urineverlies. Het absorberende verband met zijn stevige klittenbandsluiting is voorzien van enkele van de nieuwste technologieën op dit gebied. Zo kunt u met het gebruik van de TENA Flex Normal rekenen op een snelle afvoer van de urine door twee ‘absorptiekamers’. De FeelDry technologie zorgt ervoor dat de urine niet in contact komt met de huid van de intieme zone. De Odour Neutralizer zorgt er op zijn beurt voor dat nare ammoniakgeurtjes te verminderen.

Het comfort van TENA Flex Normal

De TENA Flex Normal dragen prettig omdat ze zijn vervaardigd van zacht materiaal dat zoveel mogelijk op het textiel van normaal ondergoed lijkt. Dankzij de ConfioAir is het product volledig ademend. De Flex verbanden zijn voorzien van elastische antilekrandjes die ervoor zorgen dat doorlekken, ook als u ligt, zo goed als onmogelijk is. De ComfiStretch tailleband zorgt ervoor dat uw TENA Flex Normal goed op zijn plaats blijft zitten en gemakkelijk met uw lichaam meebeweegt. Ook is dit voor eventuele zorgverleners erg prettig.

De vochtindicator

De TENA Flex Normal is uitgerust met een vochtindicator welke aangeeft wanneer het product vervangen dient te worden. Trekt u het materiaal aan, dan heeft de vochtindicator aan de buitenkant van het verband nog een gele kleur. Deze kleur wordt blauw wanneer het product verzadigd raakt en aan vervanging toe is. U hoeft het materiaal dus niet te openen om te kunnen zien of het verwisseld moet worden. Dit maakt de TENA Flex Normal ook voordeliger: u weet dankzij dit hulpmiddel dat u het materiaal niet weggooit voordat dit nodig is.

Is de TENA Flex Normal ook voor ontlastingsincontinentie?

Veel mensen vragen zich af welke materialen zij kunnen gebruiken in het geval van ontlastingsincontinentie. De TENA Flex Normal kunt u hiervoor met een gerust hart dragen. Het product is namelijk geschikt voor matig tot zwaar urineverlies, maar ook voor fecesincontinentie. Voor dunne ontlasting geldt hetzelfde als voor urine: deze wordt snel naar de productkern getrokken waardoor uw huid droog en gezond blijft. Vanuit hygiënisch oogpunt wordt de TENA Flex Normal bij incontinentie voor ontlasting wel vaker verwisseld.

Het gebruiken van TENA Flex Normal

De TENA Flex Normal kan zowel staand als liggend worden aangebracht. De heupband met klittenbandsluiting brengt u rond uw taille aan. Deze plakt u voor op de buik vast, zodat hij makkelijk op maat kan worden gemaakt. Het absorberende verband plakt u aan de heupband vast. Oftewel: u bevestigt eerst de band en plakt dan het absorberende deel er tegenaan. Draagt u de TENA Flex Normal, dan is het geen probleem om het toilet te bezoeken. U kunt het absorberende verband losmaken en opnieuw bevestigen, terwijl u de tailleband laat zitten.

Het aanbrengen van het materiaal geschiedt in enkele eenvoudige stappen. Ten eerste klapt u het materiaal en de band open en vouwt het materiaal tot een gootje, zodat de opstaande randjes goed omhoog komen. Daarna brengt u de band van de TENA Flex Normal rond uw middel aan en zet deze vast. Het product trekt u vervolgens zigzaggend naar voren, om het daarna op de band vast te plakken. Het blijf zeer stevig zitten en kan diverse keren worden los- en vastgemaakt zonder dat dit de plakkracht van het materiaal negatief beïnvloedt.

Zie ook de volgende instructievideo voor de TENA Flex Normal:

 

Kenmerken van de TENA Flex Normal ProSkin

 • Ergonomisch in gebruik dankzij de heupband met klitteband
 • Beschermt tegen doorlekken
 • Dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en huid veiligheid
 • Altijd een droog gevoel dankzij FeelDry technologie
 • Nare geurtjes worden aangepakt door Odour Neutralizer
 • Geschikt voor mannen en vrouwen
 • Verkrijgbaar in maat M en L
 • Vochtindicator
 • Eenvoudige product-herkenning
 • 34 stuks per verpakking
 • Vochtopname: 1700 ml

Automatische herhaalservice voor TENA Flex Normal

Maakt u op regelmatige basis gebruik van TENA Flex Normal? Dan wilt u wellicht gebruik maken van onze herhaalservice, welke wij aanbieden voor ons gehele assortiment TENA incontinentiemateriaal. U kunt de door u gewenste hoeveelheid zo periodiek laten bezorgen zonder dat u elke hoeft te denken aan het doen van een nieuwe bestelling. De herhaalservice voor TENA Flex Normal aanpassen of stopzetten kan op elk gewenst moment. Neem hiervoor contact met ons op dan bespreken we de gewenste levering van de TENA FLex Normal graag met u.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
10 / 10
M uit Nederland 29 Februari 2020

Super, precies wat ik nodig had.

10 / 10
Sander uit Zwolle 29 Augustus 2019

Zit prettig en werkt zoals het moet werken.