5 pakken TENA Pants Normal  ProSkin (S t/m XL) - Voordeelverpakking
5 pakken TENA Pants Normal ProSkin (S t/m XL) - Voordeelverpakking 69,95

5 pakken TENA Pants Normal ProSkin (S t/m XL) - Voordeelverpakking

69,95

TENA Pants Normal is een sterk absorberend verband en broekje in één met een absorptielevel van 1010 ml. Kies hieronder de juiste maat en voor extra korting met deze voordeelverpakkingen.

Op voorraad
ZI-nummer: 16208730
EAN: 7322540739763-2
SKU: 79141503-05
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Pants Normal (S tot en met XL)

Wanneer u last krijgt van ongewenst urineverlies, is incontinentiemateriaal hét hulpmiddel om uw dagelijks leven zo gewoon mogelijk te kunnen leiden. Daarbij is het wel van belang om voor het juiste materiaal met het juiste absorptieniveau te kiezen. TENA Pants zijn incontinentiebroekjes die zowel door mannen als vrouwen gedragen kunnen worden. U draagt de pants als gewoon ondergoed en werpt deze na gebruik weg. TENA Pants bestaan in de varianten Normal, Plus, Super en Maxi. Het specifieke type kiest u op basis van de bescherming die u nodig heeft. De TENA Pants Normal bieden bescherming tegen matig tot zwaar urineverlies. 

Incontinentiebroekjes met drievoudige bescherming

De TENA Pants Normal is een wegwerpbroekje met een hoog draagcomfort en sterk absorberende materialen. De TENA Pants Normal hebben het ontwerp van normaal ondergoed waardoor het de perfecte pasvorm aanneemt. Het broekje volgt de contouren van het lichaam zodat het ook goed blijft zitten. Het beschermt tegen doorlekken, een vochtig gevoel en nare geurtjes bij urineverlies zodat u de hele dag fris en zelfverzekerd blijft. Kortom: een drievoudige bescherming. De TENA Pants Normal incontinentiebroekjes herkent u aan de 5,5 druppels die op de verpakking zijn afgebeeld.

Het absorptievermogen van TENA Pants Normal

De TENA Pants Normal zijn geschikt voor u wanneer u af en toe enkele druppels tot (flinke) scheuten verliest, maar nog wel kunt plassen wanneer u het toilet bezoekt. De TENA Pants normal hebben een absorptievermogen van maximaal een liter. Ter vergelijking: een gemiddeld volwassen persoon produceert één tot anderhalve liter urine per dag, wat verdeeld over de dag wordt uitgescheiden. U hoeft dus niet na elk ongelukje uw TENA Pants Normal te verwisselen. De pants, oftewel incontinentiebroekjes, zijn iets dikker dan normaal ondergoed en kunnen zodoende discreet worden gedragen.  

De verkrijgbare maten

TENA Pants Normal is een sterk absorberend verband en broekje in één. De TENA Pants Normal is verkrijgbaar in vier maten: maat S (heupomtrek: 65-85 cm), maat M (heupomtrek: 80-110 cm), maat L (heupomtrek: 100-135 cm) en maat XL (heupomtrek: 120-160 cm). De maat heeft dus enkel te maken met uw lichaamsomvang en niet met het absorptievermogen, want deze is voor alle TENA Pants Normal hetzelfde. De incontinentiebroekjes zorgen ervoor dat u de hele dag beschermd bent tegen een vochtig gevoel, doorlekken of nare geurtjes, zodat u met een zelfverzekerd gevoel kunt blijven doen wat u fijn vindt. 

De maten op een rijtje:

Small (S) 65 - 85 cm
Medium (M) 80 - 110 cm
Large (L) 100 - 135 cm
Extra Large (XL) 120 - 160 cm


Snelle vochtopname en bescherming tegen nare geurtjes

Bij de TENA Pants Normal wordt gebruik gemaakt van een Dual Absorption Zone, die ervoor zorgt dat (grote) hoeveelheden urine direct naar de productkern worden afgevoerd. De urine zal in deze kern blijven, waardoor het vocht niet in de contact zal komen met de huid en deze zo droog gezond blijft. Het ademende materiaal van de TENA Pants Normal zorgt tevens voor het gewenste draagcomfort. De Odour Neutralizer weet op zijn beurt een nare urinegeur te voorkomen.


Ideale pasvorm, maximale bescherming

De TENA Pants Normal behoren tot de vaakst verkochte incontinentiematerialen van TENA van Nederland. Dankzij de stof en de pasvorm voelen de incontinentiebroekjes erg comfortabel aan en sluiten ze goed aan op uw lichaam. U draagt ze als normale onderbroeken en niet als boxershorts. De antilekrandjes in de TENA Pants Normal zorgen voor extra bescherming. Door deze elastische randjes -die u in uw liezen goed dient te laten aansluiten- kan het vocht niet uit de TENA Pants lopen en bent u dus goed beschermd tegen doorlekken. Dit geldt voor zowel staande als liggende en zittende houdingen.


Het verwisselen van de TENA Pants Normal

Heeft u te maken met inconttinentie en maakt u gebruik van de TENA Pants Normal incontinentiebroekjes, dan bepaalt u zelf -daarbij het maximale absorptievermogen in acht nemend- hoe vaak u deze verwisselt. Alhoewel deze pants een vermogen van een liter hebben, kan het natuurlijk zijn dat u zich prettiger voelt wanneer u zich vaker verschoont. Gedurende de nacht zult u het materiaal vanzelfsprekend wat langer gebruiken. Wilt u het broekje vervangen, dan kan het aan de zijkant worden opengescheurd. De scheurbare naden maken dit een eenvoudige handeling.

Bekijk hieronder onze instructievideo voor het gebruik van de TENA Pants Normal


De automatische herhaalservice voor TENA Pants Normal 

U kunt bij het kopen van de TENA Pants incontinentiebroekjes kiezen voor onze handige "Herhaalservice". Hiermee krijgt u automatisch periodiek uw materiaal opgestuurd zonder dat u hiervoor elke keer een nieuwe bestelling hoeft te doen. U kunt dit aangeven bij het bestellen of u kunt contact met ons opnemen om dit in te stellen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. De levering stopzetten of aanpassen kan natuurlijk altijd. U krijgt voor elke nieuwe levering met TENA Pants Normal altijd eerst een bevestiging voor ons. 

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review