TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc Large 10 stuks
TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc Large 10 stuks 13,95

TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc Large 10 stuks

13,95

TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc Large is speciaal ontwikkeld voor actieve vrouwen die behoefte hebben aan discretie, comfort en zekerheid. De maat Large komt overeen met confectiemaat 44 - 54.

Op voorraad
  • Koop 6 voor €12,25 per stuk en bespaar 12%
ZI-nummer: 15641678
EAN: 7322540488555
SKU: 795610-01
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc Large

De TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc L is de grootste van de twee maten die er binnen de lijn TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc bestaan. Bent u een dame die een actieve levensstijl hanteert en deze niet door uw incontinentie wilt laten beïnvloeden? Wanneer er bij u sprake is van lichte tot matige incontinentie, is de TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc L een passend product. Een product dat u niet enkel tegen doorlekken, maar ook tegen huidirritaties en de ontwikkeling van ammoniakachtige geurtjes beschermt. Zo kunt u uw dagelijks leven met hetzelfde zelfvertrouwen leiden als u altijd gewend was.

Voor actieve dames met licht tot matig urineverlies

De TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc L is een wegwerpbroekje om overdag te dragen. De gemiddelde vrouw die gebruik maakt van dit product, verwisselt het vier tot zes maal per dag. Dat betekent dat een dame met licht tot matig urineverlies elke paar uur een schoon product aantrekt. Dit is echter geen regel, maar vooral afhankelijk van waar u zich zelf prettig bij voelt. De TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc L betreft een erg discreet ontwerp, waardoor werkelijk niemand in uw omgeving zal zien dat u incontinentiemateriaal draagt.

Nauwe aansluiting op het lichaam dankzij comfortabel elastiek

De TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc L is geschikt voor dames met confectiemaat 44 tot 54. Nu zult u wellicht denken dat dit een zeer brede range is. Daar heeft u gelijk in. Het feit dat vrouwen met uiteenlopende maten ditzelfde product echter kunnen dragen, kan worden verklaard door het elastiek dat over het gehele oppervlak van de TENA Silhouette Normal Low Waist L is aangebracht. Dit elastiek zorgt voor een goede aansluiting op het lichaam en zorgt er mede voor dat het wegwerpbroekje meegeeft met al uw bewegingen.

Silhouette inlegkruisjes, verbanden en wegwerpbroekjes

Binnen de Silhouette lijn bestaan verschillende productsoorten. Het lichtste product is het inlegkruisje, dat bedoeld is voor vrouwen die met beginnende incontinentie te maken hebben. Neemt de intensiteit van dit probleem toe, dan kan er worden overgestapt op verband en vervolgens op de wegwerpbroekjes. De TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc L is zeer discreet en vrouwelijk. Het is niet zichtbaar dat u onder uw kleding incontinentiemateriaal draagt. Zo hoeft uw incontinentie geen invloed te hebben op uw dagelijkse activiteiten.

De TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc L is net als maat M in staat maximaal 880 milliliter aan urine op te nemen. Een grote hoeveelheid, gezien de supervrouwelijke pasvorm en het dunne materiaal dat als ondergoed aanvoelt en er feitelijk ook zo uitziet. Het wegwerpbroekje geeft u de bescherming die u van TENA incontinentiemateriaal gewend bent. Belangrijk om te benoemen is dat de wegwerpbroekjes enkel geschikt voor u zijn wanneer u mobiel genoeg bent om deze staand aan te trekken.

Maximale absorptie dankzij de geavanceerde SAP korrels

Niet zelden verbazen vrouwen zich over het absorptievermogen dat niet alleen de TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc L, maar alle TENA producten kenmerkt. De materialen zijn immers veel dunner dan u op basis van hun opnamecapaciteit zou vermoeden. Dit kan worden verklaard door de aanwezigheid van SAP korrels. Deze superabsorberende polymeren zijn verspreid over het hele product, dat de door u verloren urine zo gelijkmatig kan absorberen en opslaan. De korrels zijn klein en kunnen vele malen hun eigen gewicht aan urine opnemen.

Het verschil tussen de TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc Large en gewone pants

Regelmatig vraagt men zich af wat nu het verschil is tussen de wegwerpbroekjes uit deze Silhouette lijn en de normale incontinentiebroekjes TENA Pants. Het antwoord is eenvoudig: het absorptievermogen. Terwijl de TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc L in staat is 880 milliliter aan urine op te nemen, kunnen de lichtste pants al ruim een liter opnemen.

Ook is de TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc L speciaal voor dames ontworpen, terwijl de TENA Pants een unisex product betreft. De Silhouette broekjes zijn wat hoger uitgesneden en zitten daardoor hoger om het been. Tussen de benen bevindt zich minder materiaal. Dit levert ook nog eens extra draagcomfort op.

Hoe lang kunt u de wegwerpbroekjes dragen?

De TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc L wordt voornamelijk door dames met stressincontinentie gedragen. Dit betreft de vorm van incontinentie waarbij u tijdens inspanning -sporten, iets zwaars tillen, maar ook lachen of niezen- een scheutje urine verliest. Aangezien u slechts kleine hoeveelheden urine verliest, hoeft u het product niet na elk keer te vervangen. Indien u zich hier prettig bij voelt en de extra kosten die hieruit voortvloeien geen rol spelen, mag dit natuurlijk wel. Gemiddeld draagt een dame vier tot zes TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc L wegwerpbroekjes per etmaal.

Automatische herhaalservice voor TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc

Dankzij de automatische herhaalservice van Hulpmiddelonline hoeft u niet meer aan het bestellen van uw incontinentiemateriaal te denken. Door tijdens het bestelproces de optie ‘herhaalservice’ aan te vinken, laat u de door u gewenste hoeveelheid periodiek thuis bezorgen. Aanpassingen en opzeggingen kunnen op elk gewenst moment worden doorgevoerd.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review