TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc (M/ L)
TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc (M/ L) 13,95

TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc (M/ L)

13,95

TENA Silhouette Normal Low Waist is speciaal ontwikkeld voor actieve vrouwen, die behoefte hebben aan discretie, comfort en zekerheid. Beschikbaar in de maten Medium en Large.

Op voorraad
 • Koop 6 voor €12,25 per stuk en bespaar 12%
ZI-nummer: 795512
EAN: 7322540488258-2
SKU: 795512
 • Altijd 100% discrete verzending
 • Gratis levering vanaf € 40,00
 • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc

De TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc werd special voor actieve vrouwen die last hebben van matig urineverlies ontwikkeld. Het product is te herkennen aan zijn donkerblauwe verpakking en vijf afgebeelde druppels. De wegwerpbroekjes zijn sterk absorberend en goed in staat vocht op te nemen. Ze voelen aan als gewoon katoenen ondergoed, waardoor het draagcomfort maximaal is. Dankzij deze broekjes bent u de hele dag door beschermd tegen doorlekken, een vochtig gevoel en nare geurtjes. Na gebruik kunt u de TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc in de sanitairemmer deponeren.

Wat zijn de verkrijgbare maten?

De TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc is verkrijgbaar in twee verschillende maten: M en L. Maat M (medium) is geschikt voor dames met confectiematen 36 tot 44, terwijl maat L (large) geschikt is voor dames met confectiematen 44 tot 54. Dit lijken erg brede ranges, maar het elastiek dat over het gehele product is aangebracht, zorgt ervoor dat de TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc overal even goed op uw lichaam aansluit zonder op bepaalde punten te knellen.

Een verpakking Medium bevat 12 wegwerpbroekjes, een verpakking Large bevat er 10. De prijs is hetzelfde. Het verschil in inhoud wordt verklaard door de grotere hoeveelheid materiaal in de grote maten.

  Confectiemaat Opnamecapaciteit Aantal per verpakking
TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc Medium 36 tot 44 880 ml. 12 broekjes
TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc Large 44 tot 54 880 ml. 10 broekjes

 

Wat is het verschil tussen de TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc en gewone pants?

Is er bij u sprake van lichte tot matige incontinentie, dan kunt u prima uit de voeten met de TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc. Naar dit product wordt ook wel verwezen met de benaming TENA Lady Pants. Het wegwerpbroekje is discreet en sterk absorberend, maar heeft een iets beperkter absorptievermogen dan de incontinentiebroekjes TENA Pants. Zowel maat M als L van de TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc is in staat maximaal 880 milliliter aan vocht op te nemen. De lichtste broekjes van de TENA Pants hebben reeds een absorptievermogen van ruim een liter.

Comfort en maximale bescherming tegen alle gevolgen van urineverlies

De elegante Silhouette broekjes doen u minder aan uw incontinentie herinneren. De wegwerpbroekjes hebben een mooi ontwerp en originele print, die ze sterk op gewoon ondergoed doet lijken. Daarnaast is het als katoen aanvoelende materiaal een groot praktisch pluspunt. De TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc werd door lingerieontwerper Ceri Williams ontworpen. Het broekje sluit naadloos op het vrouwenlichaam aan en biedt zo naast comfort ook maximale bescherming tegen alle gevolgen van urineverlies.

Fresh Odour Control

Wanneer u te maken heeft met incontinentie, maakt u zich in de eerste plaats zorgen om lekkages. Echter speelt ook het geuraspect voor vrouwen een belangrijke rol. Uiteraard wilt u koste wat kost voorkomen dat er een typische ammoniakachtige geur ontstaat. De TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc is net als al het andere TENA incontinentiemateriaal voorzien van Fresh Odour Control. Dit betekent dat de luchtjes die door urineverlies kunnen vrijkomen door de in het product aanwezige microparels worden geneutraliseerd.

Ademend materiaal dat uw huidgezondheid in stand houdt

Uiteraard is de TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc vervaardigd van ademend materiaal. Dit materiaal bevordert een normale luchtcirculatie, wat ervoor zorgt dat uw kwetsbare intieme huid gezond blijft. Voor een optimale verzorging maakt u ook gebruik van de TENA verzorgingsmiddelen. De TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc werd uitvoerig dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en -veiligheid.

Hoe lang kunt u de TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc dragen?

Veel dames vragen zich af hoe lang incontinentiemateriaal van TENA Lady gedragen kan worden. Enerzijds wilt u het enigszins kostbare materiaal niet te snel wegwerpen, anderzijds wilt u zich te allen tijde fris kunnen blijven voelen. Natuurlijk kunt u zelf bepalen hoe regelmatig u uw incontinentiemateriaal vervangt. Sommige dames doen dit na elk urineverlies, anderen verschonen zich enkele malen per dag. In het algemeen geldt dat dames met matige incontinentie vier tot zes TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc wegwerpbroekjes per etmaal verbruiken.

De kenmerken van het wegwerpbroekje op een rijtje

De TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc is uitstekend in staat u tegen doorlekken en de ontwikkeling van eventuele nare geurtjes te beschermen. Dankzij de vernieuwde tailleband zit het broekje nog comfortabeler dan voorheen. Het prettige, als katoen aanvoelende materiaal confronteert u niet de hele dag door met uw incontinentie. De broekjes zijn eenvoudig aan- en uit te trekken en kunnen na gebruik in de sanitairemmer worden gedeponeerd.

 • Beschermt tegen doorlekken
 • Nare geurtjes worden geneutraliseerd door Fresh Odour Control
 • Vernieuwde tailleband waardoor het prettiger zit
 • Goede pasvorm en prettig materiaal (voelt als katoen)
 • Verkrijgbaar in maat M en maat L
 • De TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc M/L kan 880 ml vocht opnemen
 • Er zitten 10 (M) of 12 (L) stuks in een verpakking
 • Dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en huid veiligheid.

Automatische herhaalservice voor TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc

Om niet telkens opnieuw een bestelling te hoeven plaatsen, kiest u bij Hulpmiddelonline voor de handige automatische herhaalservice. U kunt het door u gewenste aantal verpakkingen zo periodiek thuis laten bezorgen. Hiermee hoeft u voortaan niet meer aan het aanschaffen van uw incontinentiematerialen te denken. U kunt de automatische herhaalservice aanpassen of uitschakelen wanneer u wilt en zonder voorwaarden of extra kosten

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review