TENA Silhouette Plus High Waist Noir Medium
TENA Silhouette Plus High Waist Noir Medium 13,95

TENA Silhouette Plus High Waist Noir Medium

13,95

TENA Silhouette Plus High Waist Noir Medium heeft een opnamecapaciteit van 1010 ml en is geschikt voor dames met een heupomvang van 75 tot 100 centimeter.

Op voorraad
  • Koop 6 voor €11,65 per stuk en bespaar 16%
ZI-nummer: 16810953
EAN: 7322541094540-8
SKU: 70308117-2
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Silhouette Plus High Waist Noir Medium

Leidt u als vrouw een actieve levensstijl en wilt u voorkomen dat uw incontinentie roet in het eten gooit? Dan gaat u uiteraard op zoek naar het juiste incontinentiemateriaal. De discrete, soft-fit TENA Silhouette Plus High Waist Noir M is in staat grote hoeveelheden urine te absorberen, maar oogt tegelijkertijd als gewoon ondergoed. Zowel de buitenkant als de binnenkant van de TENA Silhouette Plus High Waist Noir M is zwart. Dankzij dit elegante incontinentieondergoed voelt u zich nog net zo vrouwelijk als voorheen en kunt u uw leven blijven leiden zoals voorheen.

Niet meer hoeven kiezen tussen bescherming en discretie

Wie vroeger werd geconfronteerd met urineverlies, was veroordeeld tot dikke materialen die alsnog geen garantie boden op doorlekken. Van discretie was geen enkele sprake. Dat is nu wel anders. Al het TENA incontinentiemateriaal dat vandaag de dag op de markt is, is voorzien van superabsorberende kunststof korrels, ook wel SAP korrels genoemd. Van deze korrels is maar een kleine hoeveelheid nodig om een grote hoeveelheid urine op te nemen. De TENA Silhouette Plus High Waist Noir M is bovendien zo ontworpen, dat het eruitziet als gewoon damesondergoed en ook zo aanvoelt.

Voor welke maat is de TENA Silhouette Plus High Waist Noir geschikt?

De TENA Silhouette Plus High Waist Noir M is geschikt voor dames met een tailleomvang tussen de 75 en 100 centimeter. Weet u niet wat uw tailleomtrek is? Deze meet u makkelijk met behulp van een meetlint. Uw taille betreft dat deel van uw buik tussen uw ribbenkast en uw heupen. Het is de plek waar het middelste deel van uw lichaam het smalst is. De TENA Silhouette Plus High Waist Noir M is doorgaans geschikt voor dames tot kledingmaat XL.

  Tailleomvang Opnamecapaciteit Aantal per verpakking
TENA Silhouette Plus High Waist Noir Medium 75 tot 100 cm. 1010 ml. 9 broekjes
TENA Silhouette Plus High Waist Noir large 95 tot 125 cm. 1010 ml. 8 broekjes


Het belang van de juiste maat

Neemt u nooit een grotere maat uit onzekerheid; het is van belang dat het incontinentieproduct goed aansluit op uw lichaam en geen openingen laat waardoor de urine kan ontsnappen. Vaak wordt er onjuist gedacht dat grotere maten meer urine kunnen opnemen. De TENA Silhouette Plus High Waist Noir M neemt echter net zoveel urine op als de grotere maat: 1010 milliliter. Zelfs wanneer u een incontinentieproduct met het maximaal bestaande absorptievermogen zou aanschaffen, zou deze alsnog niet betrouwbaar genoeg zijn wanneer u deze in een te grote maat draagt. Mocht u toch behoefte hebben aan meer absorptie, kijk dan eens naar de TENA Pants incontinentiebroekjes.

Incontinentiemateriaal met een naadloze aansluiting

Schaft u uw TENA Silhouette Plus High Waist Noir in de juiste maat aan, dan zult u bemerken dat het wegwerpbroekje overal even goed aansluit: in uw taille, maar ook op uw heupen. Zoals bij alle TENA incontinentiebroekjes het geval is, is het van belang het broekje goed in uw liezen op te trekken. Daar bevinden zich elastische antilekrandjes, die als extra buffer fungeren wanneer u een grote hoeveelheid urine verliest. Over de gehele oppervlakte van de TENA Silhouette Plus High Waist Noir M is elastiek aangebracht. Dankzij deze evenredige verdeling ontstaan er geen vervelende knelpunten.

Fresh Odour Control

Wordt u geconfronteerd met urineverlies, dan is een van de eerste gedachten vaak: “Als anderen hier maar niets van merken’’. Angst dat het probleem door de omgeving ‘ontdekt’ wordt, kan voor veel stress zorgen. Niet alleen maken vrouwen zich zorgen over het doorlekken en de zichtbaarheid van het incontinentieproduct, maar ook over eventuele geurtjes die door het urineverlies worden ontstaan. Deze worden als ammoniakachtig getypeerd. De TENA Silhouette Plus High Waist Noir M is net als al het andere TENA Lady materiaal echter van de Fresh Odour Control technologie voorzien. Geurtjes worden diep in het materiaal opgesloten.

Bescherming tegen huidirritaties

Behalve bescherming tegen doorlekken en geurtjes biedt de TENA Silhouette Plus High Waist Noir M ook nog eens bescherming tegen huidproblemen. De huid van uw intieme zone is erg kwetsbaar en vereist ook zonder het dragen van incontinentiemateriaal speciale verzorging. Dit incontinentiebroekje voorkomt met zijn snelle en efficiënte absorptie én het feit dat het normale luchtcirculatie toestaat, een broeierig klimaat. Doordat uw huid op deze manier droog blijft, blijft het risico op jeuk, roodheid en andere problemen minimaal. Voor een optimale verzorging maakt u tevens gebruik van de reinigingsproducten van TENA.

Het verschil tussen de Low Waist en High Waist Silhouette producten

Veel vrouwen vragen zich af wat nu precies het verschil is tussen de TENA Silhouette Plus High Waist Noir M en het in dezelfde maat verkrijgbare wegwerpbroekje met de indicatie Low Waist. Het antwoord is eenvoudig: de eerstgenoemde sluit hoger aan in uw taille. Dit maakt de TENA Silhouette Plus High Waist Noir M niet alleen geschikt voor overdag, maar ook voor ’s nachts. Zelfs wanneer u ligt, krijgt de urine geen kans om via uw rug naar buiten te lopen. Het opnamevermogen van de High Waist producten ligt ook iets hoger dan de producten die lager in uw taille vallen.

Automatische herhaalservice voor TENA Silhouette Plus High Waist Noir Medium

Om niet telkens opnieuw een bestelling te hoeven plaatsen, kiest u bij Hulpmiddelonline voor de handige automatische herhaalservice. U kunt het door u gewenste aantal verpakkingen zo periodiek thuis laten bezorgen. Hiermee hoeft u voortaan niet meer aan het aanschaffen van uw incontinentiematerialen te denken. U kunt de automatische herhaalservice aanpassen of uitschakelen wanneer u wilt en zonder voorwaarden of extra kosten

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review