TENA Slip Maxi XL  24 stuks
TENA Slip Maxi XL 24 stuks 33,95

TENA Slip Maxi XL 24 stuks

33,95

TENA Slip Maxi X is een sterk absorberend, volledig ademend verband met her-sluitbare tapes. Geschikt voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies. Maat: XL (heupomvang: 120-160 cm)

Op voorraad
  • Koop 2 voor €30,56 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €27,16 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 16298403
EAN: 8699114502467
SKU: 711026
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Slip Maxi XL

De TENA Slip Maxi XL is de grootst verkrijgbare maat uit de Maxilijn van TENA Slip. Het product is ontwikkeld voor mannen en vrouwen die te maken hebben met hevig urineverlies en dus regelmatig flinke scheuten of de gehele blaasinhoud verliezen. De TENA Slip Maxi XL is bovendien niet alleen inzetbaar bij incontinentie voor urine, maar ook bij incontinentie voor ontlasting, wat ook wel fecesincontinentie wordt genoemd. Alhoewel de TENA Slip Maxi XL ook gebruikt wordt door mobiele personen, wordt het tevens veelvuldig ingezet in professionele omgevingen bij personen met een verminderde tot zeer verminderde mobiliteit.

De verkrijgbare maten

De TENA Slip Maxi XL is geschikt voor mannen en vrouwen met een heupomvang tussen de 120 en 160 centimeter. Weet u niet precies wat uw heupmaat is? Deze meet u zelf eenvoudig op door een meetlint rond het breedste deel van uw onderlichaam te trekken. Twijfelt u tussen twee maten? Kiest u dan altijd eerst voor de kleinste maat, omdat het voor de optimale werking van TENA incontinentiemateriaal van belang is dat er geen ruimten tussen uw huid en het product vallen.

Blijkt deze maat iets te klein te zijn? Dan kunt u met een gerust hart overstappen naar een grotere. Dit is dan de TENA Slip Bariatric XXL. Andersom geldt dat u, als de klittenbandstrips op  uw buik over elkaar heen vallen, kunt concluderen dat het product te groot is.

Incontinentiemateriaal dat naadloos op uw lichaam aansluit

Zoals gezegd is een goede aansluiting van een incontinentieproduct  op uw lichaam van groot belang voor de efficiëntie ervan. Draagt u de TENA Slip Maxi XL, dan hoeft u zich daarover geen zorgen te maken. De fabrikant heeft er middels diverse innovaties voor gezorgd dat urine niet zomaar de kans krijgt te ontsnappen, zelfs niet als u ligt of zelfs heel actief bent. In het ontwerp van de TENA Slip Maxi XL is een drietal zaken te benoemen die samen voor de naadloze aansluiting zorgen:

 

  1. De plakstrips van klittenband, die u zelf zo strak als u wilt kunt bevestigen
  2. De elastische antilekrandjes die, als u het product uit de verpakking haalt en wat uit elkaar trekt, omhoog komen te staan en de ruimte in uw liezen afsluiten
  3. Het extra elastiek dat in uw onderrug valt en zo ook tijdens het slapen ongelukjes voorkomt

Het aanleggen van de TENA Slip Maxi XL

De TENA Slip Maxi XL heeft daarbovenop nog een voordeel: het product kan op twee verschillende manieren worden aangelegd. Dit kan namelijk zittend, maar ook staand. Voor welke methode u ook kiest, het is belangrijk om te beginnen met het plaatsen van de brede zijde tegen de billen en het zigzaggend naar voren trekken van de voorkant van het product tot buikhoogte. Daar bevestigt u de klittenbandstrips aan het materiaal. Deze kunt u er als het ware in haken omdat het oppervlak van de TENA Slip Maxi XL is opgeruwd om op echt katoen te lijken.

Het absorptievermogen van de TENA Slip Maxi XL

De TENA Slip Maxi XL heeft een absorptievermogen van 3555 milliliter. Ter vergelijking: een gemiddeld volwassen persoon scheidt per etmaal rond de anderhalve liter urine uit. Tot de 3555 milliliter is men na het uitvoeren van laboratoriumtests gekomen: het product weet tot deze hoeveelheid vocht op te nemen zonder het daarna weer los te laten. Dit wil echter niet zeggen dat u de TENA Slip Maxi XL ook in de praktijk zo lang zult dragen. Denkt u alleen al maar aan het gewicht dat u zult moeten meedragen.

Daarom dient u dit getal vooral als indicatie van het vermogen van dit product te zien. In de praktijk verwisselen de meeste dragers van de TENA Slip Maxi XL deze twee keer per dag. Het feit dat de TENA Slip Maxi XL ondanks zijn sterk absorberende karakter toch zo beperkt van dikte is gebleven, kan worden verklaard door het gebruik van SAP korrels, kleine kunststof korreltjes die vele malen hun eigen gewicht aan vocht kunnen opnemen en dit in een gel omzetten. Tevens beschikt dit product over een urine-indicator, die zich aan de buitenzijde daarvan bevindt. Kleurt deze blauw, dan is het tijd het incontinentiemateriaal te vervangen.

De Odour Neutralizer

Is er bij u sprake van incontinentie, dan wilt u natuurlijk optimaal beschermd zijn tegen ongelukjes. Net zo belangrijk is echter het voorkomen van vervelende ammoniakgeurtjes waar urine zich zo door laat kenmerken. Alhoewel urine een steriele vloeistof is en van zichzelf geen geur heeft, ontstaat deze wel wanneer het in contact komt met de omgeving. Om de bacteriën die hiervoor verantwoordelijk zijn geen kans te geven, is de TENA Slip Maxi XL voorzien van de zogeheten Odour Neutralizer. Net als de urine zelf worden ook de geurtjes ervan in gel omgezet en diep in de productkern opgeslagen.

 

Automatische herhaalservice voor TENA Slip Maxi XL

We kunnen het ons voorstellen dat het vervelend is om uw incontinentieproduct steeds opnieuw te moeten bestellen of in de winkel te moeten aanschaffen. Om die reden biedt Hulpmiddelonline.nl de optie van automatische herhaalservice aan. U kunt zelf aangeven hoe frequent u een nieuwe levering wenst en uiteraard hoeveel pakken. Het aanpassen of stopzetten van de herhaalservice kan altijd zonder verdere verplichtingen.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
9.3 / 10
(11)
10 / 10
Christine uit België 23 Mei 2024

Product is altijd ok

10 / 10
Loes uit Zwolle 09 Januari 2024

In de corona tijd mocht ik nergens naar binnen zonder de qr code
En wou de stad wel eens in
Maar als je naar de wc moet en je kunt nergens naar binnen
Heb toen wel eens luiers gedragen
En ze zitten goed

10 / 10
T. uit België 03 December 2023

Ik heb ze nodig in nacht want ik heb nachtincontinentie al paar jaar dus deze helpen mij enorm om droog bed te hebben ik plas veel in mijn slaap en deze luier absorbeert enorm goed en kan heel de nacht aan. Ik Zou hem niet meer kunnen missen

10 / 10
Jeroen uit België 11 April 2023

Leuk om te dragen en zit lekker, heeft een goede absorptie gehalte. Beter dan Tena pants.
Bovendien gemakkelijk om aan te doen dan de broekjes.

4 / 10
Nancy uit Nederland 09 December 2022

Na een tijdje lekken ze wel behoorlijk.

10 / 10
Martine uit België 11 September 2022

Gebruik dagelijks tena lady nacht;
Geen lekken en gans de dag veilig;
De prijs was interessant

10 / 10
Johan uit Zwijndrecht B 13 December 2020

Prima luier, aangenaam te dragen, zeer betrouwbaar. Helpt me elke nacht zonder zorgen te slapen. Gebruik hem al 25 jaar.

8 / 10
Dhanis uit België 25 November 2020

Goede produkt. Goede dienst.
Maar veel te duur

10 / 10
Jeroen uit Antwerpen Deurne 03 Juli 2019

Ik gebruik ze dagelijks om dat ik aandrang incontinentie heb en geen control heb over mijn blaas.

10 / 10
Stefan uit Lommel 10 Mei 2019

Aandrangincontinentie is bijzonder vervelend op momenten dat er geen toilet in de buurt is. Maar dankzij dit product kunnen wandelingen en uitstapjes weer zonder zorgen. Natuurlijk moet je de stap durven zetten om een luier te dragen maar het beetje schaamte weegt niet op tegen het gebruiksgemak en comfort. Ik vind de slip ook beter dan de broekjes: je kan het makkelijker aandoen, past beter aan en lekt bij zowel urine als ontlasting zelden door.

10 / 10
JG uit Antwerpen 29 Oktober 2018

Alhoewel niet dat ik ze echt nodig heb, maar ik draag ze elke dag en ik vind het fijn.