TENA Slip Super XL 28 stuks
TENA Slip Super XL 28 stuks 35,95

TENA Slip Super XL 28 stuks

35,95

TENA Slip Super XL met ConfioAir™ een sterk absorberend, volledig ademend verband met hersluitbare tapes. Geschikt voor zwaar urineverlies. Maat: XL (heupomvang 105-153)

Op voorraad
  • Koop 2 voor €32,36 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €28,76 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 16298373
EAN: 8699114502450
SKU: 711023
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Slip Super XL details

Opnamecapaciteit 2483 ml.
Heupmaat 105 tot 153 cm.
Inhoud verpakking 28 stuks
Geschikt voor Mannen en vrouwen


TENA Slip Super XL uitgebreide informatie

De TENA Slip Super XL is de grootste maat binnen de Superlijn. De slip heeft hetzelfde absorptievermogen als de andere TENA Slip Super maten, te weten 2483 milliliter. Dit is aanzienlijk meer dan wat een gemiddeld volwassen persoon per dag aan urine uitscheidt. Echter dragen de meeste heren en dames de TENA Slip Super XL slechts een deel van de dag en verwisselen deze frequenter vanuit hygiënisch oogpunt. De TENA Slip Super XL is geschikt voor personen met matig tot hevig urineverlies, dat wil zeggen het verlies van (flinke) scheuten tot de gehele blaasinhoud.

Heeft de TENA Slip Super XL de voor u juiste maat?

De TENA Slip Super XL is geschikt voor heren en dames met een heupomvang van 105 tot 153 centimeter. Logischerwijs weet u niet uit uw hoofd wat uw heupmaat is. Deze meet u echter eenvoudig op door met een meetlint de omtrek van het breedste deel van uw onderlichaam te bepalen. Twijfelt u tussen twee maten? Kiest u dan altijd eerst voor de kleinste, om te voorkomen dat er ruimtes tussen uw huid en de TENA Slip ontstaan. De TENA Slip Super XL kan zowel overdag als ’s nachts worden gedragen en is voor de meest uiteenlopende personen geschikt: van bedlegerig tot juist actief.

Een product met optimale fixatie

Voor de effectiviteit van incontinentieproducten is het van groot belang dat deze een goede aansluiting op uw lichaam hebben. Dit realiseert u ten eerste door ervoor te zorgen dat u de juiste maat aanschaft. Echter denkt TENA graag met u mee en is ook de TENA Slip Super XL van allerlei handige toevoegingen voorzien die een optimale fixatie garanderen. We hebben het dan over de plakstrips die u zelf zo strak als u wilt kunt aanbrengen, de elastische antilekrandjes die in uw liezen vallen en het extra elastiek dat in uw onderrug valt, zodat u ook optimaal bent beschermd wanneer u ligt.

Het aanleggen van de TENA Slip Super XL

Een van de grote pluspunten van de TENA Slip Super XL is het feit dat deze op twee manieren kan worden aangelegd: staand en zittend. Mobiele heren en dames zullen voor de eerste optie kiezen. Plaatst u het breedste deel van het product (de achterzijde) dan tussen uw billen en de muur en trekt u de voorkant zigzaggend naar voren. Door de zigzaggende beweging komen de elastische antilekrandjes goed omhoog en sluiten zij goed op uw liezen aan.

Legt u de TENA Slip Super XL liggend aan, dan plaatst u het product wederom met de brede zijde onder uw billen en trekt u het al liggend tussen uw benen door naar voren. Bent u niet in staat om dit zelf te doen? Voor mantelzorgers en professionele verzorgenden is de TENA Slip Super XL een ergonomisch middel waarmee zij goed uit de voeten kunnen. Zowel voor uw verzorgende als voor u zal het aanleggen en verwisselen van dit TENA incontinentiemateriaal niet belastend zijn.


Het absorptievermogen van de TENA Slip Super XL

De TENA Slip Super XL is geschikt voor heren en dames met matige tot hevige incontinentie. Niet zelden verbazen zij zich over het discrete karakter van de TENA incontinentiematerialen; de TENA Slip Super XL is volgens vrijwel iedereen een stuk dunner dan dat men aan de hand van het absorptievermogen had verwacht. Dit is te verklaren door de SAP korrels die erin zijn verwerkt: superabsorberende kunststof korrels die wel duizendmaal hun eigen gewicht aan vocht kunnen opnemen. De TENA Slip Super XL is in staat 2483 milliliter aan vocht op te nemen zonder dit weer los te laten.

Dit wil echter niet zeggen dat u de TENA Slip Super XL ook daadwerkelijk zo lang zult dragen. Het absorptievermogen is bepaald aan de hand van laboratoriumtests en geeft u vooral een indicatie van de betrouwbaarheid van het product. Gezien het feit dat een gemiddeld volwassen persoon ongeveer anderhalve liter per dag aan urine uitscheidt, zult u begrijpen dat u deze slip niet tot zijn maximale absorptievermogen zult dragen. Alhoewel er geen standaard richtlijnen bestaan, is het beste om de slip één- of tweemaal per dag te verwisselen.

De Odour Neutralizer

Wanneer u last heeft van incontinentie, maakt u zich niet alleen zorgen over eventuele ongelukjes, maar ook over andere manieren waarop uw urineverlies merkbaar kan worden. Alhoewel urine op zich een steriele stof is zonder geur, ontstaan er wanneer het in contact komt met de buitenomgeving, vervelende ammoniakachtige geurtjes. De superabsorberende korrels die uw urine opnemen, weten dit echter te verhinderen. Uw urine wordt snel afgevoerd en opgeslagen. Zo krijgen geurtjes geen enkele kans zich te ontwikkelen.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
10 / 10
Jeroen uit Antwerpen Deurne 03 Juli 2019

Ik gebruik ze elke dag vooral in de zomer, draagt zeer comfort ideaal om dat ik aandrang incontinentie heb.

1 Minpuntje soms scheurt het plakker