4 pakken TENA Men Active Fit Pants LX
4 pakken TENA Men Active Fit Pants LX 59,95

4 pakken TENA Men Active Fit Pants LX

59,95

TENA Men Active Fit Pants heeft een veilige absorptie zone waar vocht direct en effectief wordt opgenomen. Nu 6 pakken extra voordelig. Kies hieronder de juiste maat.

Op voorraad
ZI-nummer: 16529626
EAN: 7322540887617
SKU: 772610-400
 • Altijd 100% discrete verzending
 • Gratis levering vanaf € 40,00
 • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Men Active Fit Pants

Een actieve leefstijl gecombineerd met matig tot zwaar urineverlies kan lastig zijn, maar dankzij de TENA Men Active Fit Pants wordt dit een stuk gemakkelijker. Dit incontinentiebroekje beschermt tegen doorlekken en is speciaal ontwikkeld voor mannen met een een actieve levensstijl. De TENA Men Active Fit Pants biedt veel bescherming en comfort en helpt u op een prettige manier de dag door te komen zonder een vochtig gevoel of nare geurtjes.


Veilig, beschermend en mannelijk

De TENA Men Active Fit Pants is een handig incontinentiebroekje met een mannelijke uitstraling. De kleur van het broekje is marineblauw en het beschikt over een brede heupband. Ook de pasvorm is ontwikkeld voor het mannelijk lichaam waardoor het comfortabel zit. Het materiaal is zacht en ademend, hierdoor behoudt u een gezonde huidconditie en voelt het broekje prettig aan. Dankzij het flexibele stretch materiaal vormt de TENA Men Active Fit Pants zicht goed om het lichaam en blijft het de hele dag door goed op z’n plek zitten; hoe actief u ook bent.

De TENA Men Active Fit Pants heeft een veilige absorptie zone waar vocht direct en effectief wordt opgenomen. De polymeren in de absorptie kern zorgen ervoor dat het vocht direct bij de huid wordt weggehaald en in de kern wordt ingesloten. Deze absorptie zone bevindt zich aan de voorzijde van het broekje. Doordat het vocht direct wordt weggenomen zult u altijd een droog gevoel ervaren wat zorgt voor meer comfort. Hoewel er ongewenste geurtjes kunnen vrijkomen door urineverlies zal dit niet het geval zijn als u gebruik maakt van de TENA Men Active Fit Pants; dankzij de Odour Control worden nare geurtjes geneutraliseerd en ervaart u de hele dag door een fris gevoel waardoor u zelfverzekerd uw dag doorkomt.


TENA Men Active Fit Pants - Praktische informatie

Dit product is dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en huid veiligheid. Door het ademende materiaal blijft de huidconditie gezond. De TENA Men Active Fit Pants zijn verkrijgbaar in maat S/ M (heupmaat: 75 cm - 105 cm) en maat L/ XL (heupmaat: 95 cm - 130 cm). De broekjes bieden de hele dag door bescherming tegen doorlekken, een vochtig gevoel en nare geurtjes.


Voordelen TENA Men Active Fit Pants

 • Geschikt voor mannen met matig tot zwaar urineverlies
 • Mannelijke uitstraling en pasvorm
 • Geschikt voor een actieve leefstijl
 • Gemaakt van ademend, zacht en flexibel stretch materiaal
 • Beschermt tegen een vochtig gevoel en doorlekken
 • Ongewenste geurtjes worden geneutraliseerd
 • Dermatologisch getest
 • Verkrijgbaar in maat M en maat L
 • Maat M: 12 stuks per verpakking, maat L: 10 stuks per verpakking
 • Vochtopname: 1010 ml

 

Overige TENA Men artikelen:

Naam Afmeting Absorptie Maten
TENA Men Shields 18 x 13 xm 100 ml  
TENA Men Level 1 18 x 14 cm 250 ml  
TENA Men Level 2 27 x 14 cm 450 ml  
TENA Men Level 3 27 x 24 cm 710 ml  
TENA Men Active Fit Plus Broekje 1010 ml S/ M & L/ XL
TENA Men Premium Fit Broekje 1430 ml S/ M & L/ XL


Meer lezen over TENA? Bekijk hier een compleet overzicht met duidelijke uitleg over alle soorten incontinentiemateriaal van TENA.

Automatische herhaalservice TENA Men Active Fit

U kunt bij het bestellen van de TENA Men artikelen kiezen voor onze handige "Herhaalservice". U krijgt hiermee automatisch periodiek uw materiaal opgestuurd zonder dat u hiervoor elke keer een nieuwe bestelling hoeft te doen.

U kunt de frequentie van leveren aangeven bij het bestellen. De levering stopzetten of aanpassen kan natuurlijk altijd. Er zijn verder geen verplichtingen aan verbonden. U krijgt voor elke nieuwe levering met TENA Men Active Fit altijd eerst een bevestiging voor ons. 

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review