TENA TENA Men Active Fit Pants Plus  S/ M of L/ XL
TENA Men Active Fit Pants Plus S/ M of L/ XL 14,95

TENA Men Active Fit Pants Plus S/ M of L/ XL

14,95

Let op; Vernieuwde verpakking! Kies hieronder de juiste maat TENA Men Active Fit Plus.

Op voorraad
  • Koop 6 voor €11,66 per stuk en bespaar 22%
ZI-nummer: 16529588
EAN: 7322540887587-2
SKU: 772702-03
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Details TENA Men Active Fit

Absorptievermogen 1010 ml
Beschikbare maten S/M / L/ XL
Type product Broekje
Inhoud 12 of 10 stuks
   

TENA Men Active Fit uitgebreide informatie

Het hanteren van een actieve levensstijl wanneer u last heeft van matig tot zwaar urineverlies kan een behoorlijke uitdaging zijn. De TENA Men Active Fit maakt het u hierin een stuk gemakkelijker. Deze pants, ook wel incontinentiebroekjes genoemd, bieden bescherming én comfort en zorgen ervoor dat u zich de hele dag door geen zorgen hoeft te maken om doorlekken, huidirritaties en nare geurtjes. Deze incontinentiebroekjes, die speciaal voor heren werden ontwikkeld, zijn uitvoerig dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en voelen aan als normaal ondergoed.

Verkrijgbare maten

TENA Men Active Fit pants bestaan in twee verschillende maten: S/ M en L/ XL Maat S/ M is geschikt voor heren met een heupmaat tussen de 75 en 105 centimeter, terwijl maat L/ XL geschikt is voor heupmaten die tussen de 95 en 130 centimeter vallen. Twijfelt u over de voor u juiste maat? Kiest u dan altijd eerst voor de kleinste van de twee. Beide maten hebben een maximale vochtopname van 1010 milliliter. In de praktijk zult u de pants echter veel frequenter verwisselen. Een verpakking TENA Men Active Fit Medium bevat 12 pants, een verpakking TENA Men Active Fit Large bevat 10 pants.

Comfortabel materiaal en juiste pasvorm

De TENA Men Active Fit, ook wel TENA Men Pants genoemd, is een praktisch incontinentiebroekje met een mannelijke uitstraling. Het broekje is marineblauw van kleur, wat het extra discreet maakt en u ook minder herinnert aan uw incontinentie. De pasvorm en de brede heupband maken het product maximaal comfortabel. Het materiaal is zacht en ademend, waardoor u een gezonde huid behoudt en nooit last heeft van het gevoel incontinentiemateriaal te dragen. De TENA Men Active Fit voelt als gewoon ondergoed. U hoeft er ook geen onderbroek of boxershort overheen te dragen.

Wanneer zijn de TENA Men Active Fit broekjes voor u geschikt?

De TENA Men Active Fit incontinentiebroekjes zijn er voor de heren die een lichte of matige vorm van urineverlies hebben. Verliest u slechts enkele druppels, dan kunt u de pants dragen, maar de nog discretere inleggers uit de TENA Men lijn worden in dat geval echter sterker aanbevolen. Dit scheelt u bovendien in de aanschafkosten, zeker gezien het feit dat u ook de pants na een tijdsbestek van enkele uren (doorgaans 4 tot 6) verwisselt, ongeacht of deze nu verzadigd is of niet.

Hebben de TENA Men Active Fit broekjes voor u onvoldoende opnamecapaciteit, dan kunt u de TENA Men Premium Fit incontinentiebroekjes overwegen. Ook deze zijn in de maten M en L verkrijgbaar. Ze hebben een absorptievermogen van 1430 milliliter. Pants met een hogere capaciteit bestaan (nog) niet binnen de TENA Men lijn. Heeft u last van zwaar urineverlies en verliest u regelmatig uw gehele blaasinhoud, dan zijn de witte unisex TENA Pants incontinentiebroekjes voor u geschikt. Deze gaan tot een opname van 2,5 liter.

Pants met maximaal draagcomfort

In het verleden moesten heren en dames het stellen met hetzelfde incontinentiemateriaal. Slips, inleggers en incontinentiebroekjes waren zodoende niet in staat om op de mannelijke of vrouwelijke anatomie aan te sluiten en konden ongelukjes daardoor minder goed voorkomen. Ook waren de producten behoorlijk stug. Tegenwoordig is dat gelukkig anders. De huidige ontwikkelingen hebben onder andere geleid tot de TENA Men Active Fit, mooie en comfortabele incontinentiepants die goed op het herenlichaam aansluiten. Het materiaal geeft hetzelfde gevoel als katoen, is over het hele oppervlak elastisch en veroorzaakt zo ook geen nare drukpunten.

Bescherming tegen doorlekken en nare geurtjes

De TENA Men Active Fit incontinentiebroekjes worden net als het overige TENA incontinentiemateriaal gekenmerkt door hun sterke absorptievermogen. Door de dubbele absorptiezone kan vocht direct en effectief worden afgevoerd en opgenomen. De snelle absorptie geschiedt door de zogeheten polymeren, kleine kunststof korreltjes die vele malen hun eigen gewicht aan vocht kunnen opnemen. De urine wordt na de opname in een gel omgezet. Zelfs als u met uw lichaamsgewicht op de pants drukt, bijvoorbeeld wanneer u zit, kan de urine dus met geen mogelijkheid ontsnappen. De Odour Control neutraliseert nare geurtjes die ontstaan wanneer urine in contact komt met de omgeving.

Voor ieder moment van de dag

Veel heren vragen zich af op welke momenten ze de TENA Men Active Fit kunnen dragen. Het antwoord op deze vraag is eenvoudig en eenduidig: wanneer u dat wenst. De TENA Men Active Fit kan zowel overdag als ’s nachts tijdens het slapen worden gedragen. Dankzij het elastische karakter van de broekjes blijven zij altijd goed op uw lichaam en specifiek het geslachtsdeel aansluiten, zelfs tijdens bijvoorbeeld sportieve activiteiten.

Automatische herhaalservice voor TENA Men Active Fit

Bent u voornemens de TENA Men Active Fit online bij ons te bestellen, dan kunt u tijdens het bestelproces kiezen voor de automatische herhaalservice. Dit zorgt ervoor dat u de door u gewenste hoeveelheid periodiek thuis geleverd krijgt. Wilt u de automatische herhaalservice stopzetten of aanpassen? Dat kan op elk gewenst moment. Er zijn geen verplichtingen aan de herhaalservice verbonden.

 

De verschillende TENA Men artikelen op een rijtje:

Naam Absorptielevel Maten/ Lengte
TENA Men Protective Shield (Level 0) 100 ml 18 cm
TENA Men Level 1 250 ml 18 cm
TENA Men Level 2 487 ml 27 cm
TENA Men Level 3 700 ml 27 cm
TENA Men Active Fit 1010 ml S/ M & L/ XL
TENA Men Premium Fit 1430 ml S/ M & L/ XL

 

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
10 / 10
Sander 31 Augustus 2019

Gewoon goed en discreet.