TENA TENA Men Premium Fit  level 4 S - XL
TENA Men Premium Fit level 4 S - XL 15,95

TENA Men Premium Fit level 4 S - XL

15,95

TENA Men Premium Fit heeft aan absorptievermogen van 1430 ml en is beschikbaar in de maten small/ medium (heupmaat 75 tot 100 cm) en Large/ XL (heupmaat 95 tot 125 cm).

Op voorraad
  • Koop 6 voor €12,50 per stuk en bespaar 22%
ZI-nummer: 16373561
EAN: 7322540886276-2
SKU: 798308-2
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Men Premium Fit Details

Absorptievermogen 1430 ml
Beschikbare maten S/ M & Large/ XL
Type product Broekje
Inhoud 12 of 10 stuks


TENA Men Premium Fit

Wanneer u als heer last heeft van matig tot zwaar urineverlies, gaat u uiteraard op zoek naar de juiste bescherming die ervoor zorgt dat u uw dagelijks leven kunt blijven leiden zoals u wenst. TENA Men Premium Fit kan u daarbij helpen. Dit speciaal voor mannen ontworpen incontinentiebroekje beschikt over een krachtige absorptiezone die ervoor zorgt dat vocht goed wordt afgevoerd en opgenomen en vervolgens in een gel wordt opgesloten. U bent op deze manier zowel overdag als ’s nachts beschermd tegen doorlekken. Zelfs tijdens actieve momenten, zoals bij het sporten.

De dubbele absorptiekern beschermt niet alleen tegen ongelukjes, maar houdt ook uw huid gezond en voorkomt het ontstaan van ammoniakachtige geurtjes. Zo kunt u zich de hele dag door fris en zelfverzekerd blijven voelen. Het wordt sterk aangeraden de TENA Men Premium Fit niet door te blijven dragen tot zijn maximale opnamecapaciteit van 1430 milliliter is bereikt. Door het materiaal regelmatig te verwisselen, houdt u het risico op doorlekken en de ontwikkeling van onaangename geurtjes nihil.

Twee verkrijgbare maten: S/ M en L/ XL

De TENA Men Premium Fit broekjes bevatten tientallen meters elastische draad waardoor ze perfect op uw lichaam aansluiten en niet slechts op enkele punten. Dit voorkomt ook nare drukpunten. Aan de bovenzijde zijn de TENA Men Premium Fit broekjes voorzien van een extra, elastische tailleband, net zoals bij gewoon herenondergoed het geval is. Het product is wit met verticale blauwe strepen. TENA Men Premium Fit is in twee maten verkrijgbaar: S/ M (heupmaat 75 tot 100 centimeter) en L/ XL (heupmaat 95 tot 125 centimeter). De twee maten hebben enkel met uw eigen omvang te maken, hun absorptievermogen is gelijk.

Comfortabele pasvorm

Kenmerkend voor de TENA Men Premium Fit is zijn comfortabele pasvorm. Heren die last hebben van matige tot zware incontinentie verkiezen dit product boven de reguliere witte (unisex) pants, omdat de broekjes uit de TENA Men lijn sterk lijken op gewoon ondergoed. Zo kunnen ze zo discreet mogelijk worden gedragen en wordt u niet elke keer herinnerd aan uw urineverlies. De broekjes voelen aan als katoen en zijn in staat te ademen. Zo behoudt uw huid zijn optimale gezondheid.

Voor welke heren zijn de TENA Men Premium Fit broekjes bedoeld?

TENA Men Premium Fit is ontwikkeld voor heren van alle leeftijden die last hebben van matig tot zwaarder urineverlies. Dit houdt in dat u regelmatig flinke scheuten en/of uw gehele blaasinhoud verliest. TENA Men inleggers hebben hiervoor onvoldoende absorptiecapaciteit. Wanneer u van de inleggers naar de pants overstapt, zijn de TENA Men Active Fit broekjes een eerste voor de hand liggende keuze. Merkt u echter dat hun absorptievermogen (1010 milliliter) niet toereikend is, dan kunt u de TENA Men Premium Fit gaan gebruiken.

Zoals u wellicht weet, bestaan er ook de unisex incontinentiebroekjes. Deze zijn wit van kleur en hebben een hoger absorptievermogen. De verwachting is dat er in de komende jaren pants voor heren op de markt zullen komen met een sterkere capaciteit, maar voorlopig geldt dat, wanneer de TENA Men Premium Fit te weinig vermogen heeft voor de mate van urineverlies waarvan bij u sprake is, u op de TENA Pants incontinentiebroekjes bent aangewezen.

Is TENA Men Premium Fit ook geschikt voor verlies van ontlasting?

Wanneer we over incontinentie spreken, denken we al gauw aan uitsluitend incontinentie voor urine. Fecesincontinentie (het verlies van ontlasting) komt echter vaker voor dan wordt gedacht. Ook daar kunt u de TENA Men Premium Fit voor gebruiken. Het broekje is in staat om dunne ontlasting efficiënt op te nemen. Bij compacte ontlasting is dat niet mogelijk en lukt het de Premium Fit enkel om de verloren feces op hun plaats te houden. Uit hygiënisch oogpunt verwisselt u het materiaal zo snel mogelijk na ontlastingsverlies. 

Over de absorptiecapaciteit

TENA Men Premium Fit heeft een absorptiecapaciteit van 1430 milliliter, wat bijna gelijkstaat aan de hoeveelheid urine die een gemiddeld volwassen mens per etmaal uitscheidt. Deze hoeveelheid is echter vastgesteld door het product in een bad water onder te dompelen en te meten hoeveel deze kon opzuigen. Het absorptievermogen staat daarbij gelijk aan de gewichtstoename. In de praktijk is dit niet haalbaar. Des te zwaarder uw broekje wordt, des te meer deze aan comfort inlevert. Ook is het, om het ontstaan van geurtjes en het voorkomen van doorlekken te voorkomen, aan te raden om het materiaal elke 4 tot 6 uur te verwisselen.

TENA Men Premium Fit en uw zorgverzekering

De TENA Men Premium Fit incontinentiebroekjes werden ontwikkeld naar aanleiding van de vraag van vele heren naar incontinentiemateriaal dat niet die sterke associaties met urineverlies geeft. De broekjes kwamen voor het eerst op de markt in landen als Australië en het Verenigd Koninkrijk, waar zorgverzekeraars weinig tot geen incontinentieproducten vergoeden. Inmiddels zijn de broekjes in veel meer landen verkrijgbaar. Of uw materialen worden vergoed, is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw specifieke verzekering. Veel heren die de pants niet of nauwelijks vergoed krijgen, geven er vanwege de bescherming en het comfort van het product de voorkeur aan om deze zelf te betalen. 

Automatische herhaalservice voor TENA Men Premium Fit

Gebruikt u TENA Men Premium Fit dagelijks of in ieder geval zeer regelmatig? Wij kunnen het ons voorstellen dat het vervelend is om elke keer naar de winkel te gaan of steeds opnieuw een bestelling te moeten plaatsen. Daarom kunt u bij Hulpmiddelonline.nl tijdens het bestelproces kiezen voor de automatische herhaalservice. U geeft dan zelf aan hoe vaak u uw materiaal wenst te ontvangen en de rest gaat vanzelf. Aan de herhaalservice voor de TENA Men Premium Fit zijn noch voorwaarden, noch een opzegtermijn verbonden.

Bekijk ook de volgende video over de TENA Men Premium FitDe verschillende TENA Men artikelen op een rijtje:

Naam Absorptielevel Maten/ Lengte
TENA Men Protective Shield (Level 0) 100 ml 18 cm
TENA Men Level 1 250 ml 18 cm
TENA Men Level 2 487 ml 27 cm
TENA Men Level 3 700 ml 27 cm
TENA Men Active Fit 1010 ml S/ M & L/ XL
TENA Men Premium Fit 1430 ml S/ M & L/ XL

 

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
10 / 10
J.H. 02 Augustus 2020

Is een uitkomst. Nu door COVID sommige toiletten gesloten zijn of een wachtrij hebben bij tankstations heb ik de overstap gemaakt naar dit broekje gemaakt voor de dagen als ik veel in de auto zit.

Zit goed, je ziet het niet, kraakt niet en voel mij relaxter als ik het draag.

10 / 10
Rena 31 Augustus 2019

Zit erg comfortabel en werkt gewoon goed. Ben er al jaren tevreden over.