Depend Slip Super M t/ m XL | 3  pakken | 45 stuks
Depend Slip Super M t/ m XL | 3 pakken | 45 stuks 44,95

Depend Slip Super M t/ m XL | 3 pakken | 45 stuks

44,95

De Depend Slip Super heeft een absorptievermogen van 2707 milliliter en is geschikt voor zowel dames als heren. Kies hieronder de maat die bij u past.

Op voorraad
ZI-nummer: 14217236
EAN: 5029053539300-3
SKU: 10005927-3
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Depend Slip Super

De Depend Slip Super is een slip met een zeer hoog absorptievermogen. Dankzij de superabsorberende kern kan vocht goed worden vastgehouden en worden vervelende geurtjes geneutraliseerd. Zo houdt u de hele dag een droog en schoon gevoel. U gebruikt deze slip wanneer er bij u sprake is van volledige incontinentie voor urine en/of ontlasting. De slips zijn met de 4 hersluitbare klittenbandstrips goed vast te maken, zodat ze aansluiten op het lichaam en de kans op lekkage minimaal is. De taille- en beenelastieken dragen daar, net als de antilekrandjes, nog verder aan bij.

Opnamecapaciteit

De slips van Depend worden vervaardigd in 3 verschillende absorptieniveaus. Naast de Depend Slip Super bestaat er ook de Depend Slip Normal (met een kleinere opnamecapaciteit), en de Depend Slip Super Plus. Deze laatste heeft een hogere opnamecapaciteit dan de Super variant. De Depend Slip Super heeft een absorptievermogen van 2707 milliliter. Dit betekent dat het incontinentiemateriaal in staat is om meermaals de volledige blaasinhoud op te nemen. Het product is geschikt om zowel overdag als ’s nachts te dragen. Is uw urineverlies ’s nachts zwaarder? Dan kunt u ervoor kiezen om de Super Plus te dragen.

Voor welke maten is dit product geschikt?

De Depend Slip Super kent verschillende maatvoeringen. De kleinste variant is de Medium maat maar er zijn ook de maten Large (L) en Extra Large (XL) verkrijgbaar. De Medium maat is geschikt voor dames en heren met een heupomvang tussen de 80 en 120 centimeter. Voor dames komt dit overeen met de confectiematen 38 tot 42 en voor heren met de confectiematen 44 tot 50. Maat Large is geschikt zowel dames als heren met een heuipomvang van 120 tot 150 centimeter. De Extra Large voor iedereen met een heupomvang van 150 tot 170 centimeter. voor Twijfelt u tussen bijvoorveeld Medium en maat Large? Probeert u altijd eerst de kleinste van de twee uit. Het is namelijk belangrijk dat incontinentiemateriaal goed op uw lichaam aansluit.

 

Het gemak van een elastische tailleband en hersluitbare plakstrips

De Depend Slip Super is een slip die voorzien is van 4 hersluitbare plakstrips. Wanneer u het product eenmaal heeft bevestigd, kunt u deze aan- en uittrekken als gewoon ondergoed, zonder de noodzaak de plakstrips telkens los te maken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de brede elastieken in de taille. De vochtindicator helpt u met het vaststellen wanneer de slip verzadigd is. De indicator bevindt zich aan de buitenzijde van de slip. Na gebruik werpt u deze in de prullenbak of sanitairemmer.

 

Hoe draagt u deze slip?

Wanneer u de Depend Slip Super uit zijn verpakking haalt, vouwt u deze goed uit en trekt u deze uit elkaar zodat deze zijn komvorm verkrijgt. De kant zonder de plakstrips haalt u vervolgens tussen uw benen door. Vervolgens plakt u eerst de onderste en daarna de bovenste plakstrip vast. Voor een goede aansluiting in het kruis is het van belang dat u de slip voldoende omhoog trekt. Het taille-elastiek waarborgt een goede pasvorm.

 

Effectieve werking dankzij superabsorberende korrels

Depend slips voor urineverlies bestaan uit meerdere lagen. De buitenkant is voorzien van een drooghoudlaag, waardoor u geen last heeft van nat materiaal tegen uw huid, die op deze manier tegen roodheid, jeuk en andere irritaties wordt beschermd. De laag aan de binnenzijde weet vocht snel door te laten en naar de kern, waar zich superabsorberende korrels bevinden, af te voeren. Het vocht en eventuele geurtjes worden daar opgeslagen. De korrels zijn gelijkmatig verdeeld over het gehele vochtopnemende gedeelte van de Depend Slip Super.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review