6 pakken TENA Men Premium Fit (S-XL)
6 pakken TENA Men Premium Fit (S-XL) 75,00,-

6 pakken TENA Men Premium Fit (S-XL)

75,00

TENA Men Premium Fit is ontwikkeld voor mannen en beschermt de hele dag door tegen doorlekken, een vochtig gevoel en nare geurtjes. Verkrijgbaar in maat S/ M (heupmaat: 75 cm - 100 cm) en maat L/ XL (heupmaat: 95 cm - 125 cm)

Op voorraad
ZI-nummer: 16373561
EAN: 7322540886276-2
SKU: 77270200-60
 • Altijd 100% discrete verzending
 • Gratis levering vanaf € 40,00
 • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Krachtige absorptie zone en een goede pasvorm

Wanneer u last heeft van matig tot zwaar urineverlies wilt u natuurlijk ook de juiste bescherming om zonder zorgen uw dag door te komen. De TENA Men Premium Fit heeft een krachtige absorptie zone waardoor vocht goed wordt opgenomen en meteen wordt ingesloten. U bent hierdoor ook extra beschermt tegen doorlekken, zowel overdag als ‘s nachts. De dubbele absorptie kern (gemaakt van polymeren) zit aan de voorzijde van het ondergoed en zorgt ervoor dat het vocht direct bij de huid wordt weggehaald. Hierdoor kan huidirritatie worden voorkomen. Om nare geurtjes hoeft u zich geen zorgen te maken; de ammoniak lucht door urineverlies wordt door de Odour Control geneutraliseerd. Hierdoor zult u zich de hele dag door een fris en zelfverzekerd voelen.

De TENA Men Premium Fit is ontworpen als normaal, mannelijk ondergoed en heeft een elastische tailleband. Dit zorgt ervoor dat het goed aansluit op het lichaam en een prettige pasvorm aanneemt. Het materiaal is ademend, hierdoor wordt onnodig vocht bij de huid weggenomen en blijft de huid gezond. Daarnaast voelt het broekje aan als katoen en heeft het een flexibele pasvorm, hierdoor blijft de TENA Men Premium Fit de hele dag door goed zitten en voelt het comfortabel en veilig aan.


TENA Men Premium Fit - Praktische informatie

De TENA Men Premium Fit is ontwikkeld voor mannen en beschermt de hele dag door tegen doorlekken, een vochtig gevoel en nare geurtjes. U kunt de hele dag doen wat u wilt zonder last te ervaren van de TENA Men Premium Fit. Dit product is verkrijgbaar in maat S/ M (heupmaat: 75 cm - 100 cm) en maat L/ XL (heupmaat: 95 cm - 125 cm) en kan zowel overdag als ‘s nachts worden gebruikt. Het broekje is wit met donkerblauwe strepen.

Zoals u wellicht weet, bestaan er ook de unisex incontinentiebroekjes. Deze zijn wit van kleur en hebben een hoger absorptievermogen. De verwachting is dat er in de komende jaren pants voor heren op de markt zullen komen met een sterkere capaciteit, maar voorlopig geldt dat, wanneer de TENA Men Premium Fit te weinig vermogen heeft voor de mate van urineverlies waarvan bij u sprake is, u op de TENA Pants incontinentiebroekjes bent aangewezen.


Voordelen TENA Men Premium Fit

 • Geschikt voor mannen met matig tot zwaar urineverlies
 • Maximale bescherming en zekerheid
 • Mannelijke pasvorm en ontwerp
 • Extra bescherming tegen doorlekken
 • Altijd een droog en fris gevoel
 • Prettige en comfortabele pasvorm
 • Ademend materiaal en voelt aan als katoen
 • Verkrijgbaar in maat M en L
 • Maat S/ M: 10 stuks per verpakking, maat L/ XL: 10 stuks per verpakking
 • Vochtopname: 1430 ml

 

Bekijk ook onderstaande video over de TENA Men Premium Fit

 

 

Alle TENA Men artikelen:

 

Naam Afmeting Absorptie Maten
TENA Men Shields 18 x 13 xm 100 ml  
TENA Men Level 1 18 x 14 cm 250 ml  
TENA Men Level 2 27 x 14 cm 450 ml  
TENA Men Level 3 27 x 24 cm 710 ml  
TENA Men Active Fit Plus Broekje 1010 ml S/ M & L/ XL
TENA Men Premium Fit Broekje 1430 ml S/ M & L/ XL


Meer lezen over TENA? Bekijk hier een compleet overzicht met duidelijke uitleg over alle soorten incontinentiemateriaal van TENA.

Automatische herhaalservice TENA Men Premium Fit

U kunt bij het bestellen van de TENA Men artikelen kiezen voor onze handige "Herhaalservice". Hiermee krijgt u automatisch periodiek uw materiaal opgestuurd zonder dat u hiervoor elke keer een nieuwe bestelling hoeft te doen. U kunt dit aangeven bij het bestellen. De levering stopzetten of aanpassen kan natuurlijk altijd. Er zijn verder geen verplichtingen aan verbonden. U krijgt voor elke nieuwe levering altijd eerst een bevestiging voor ons. 

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
10 / 10
Andre 10 Augustus 2020

Werkt perfect voor mij en handig dat ik het automatisch opgestuurd krijg,