5 pakken TENA Pants Maxi  ProSkin (M, L, of XL) - Voordeelverpakking
5 pakken TENA Pants Maxi ProSkin (M, L, of XL) - Voordeelverpakking 79,95

5 pakken TENA Pants Maxi ProSkin (M, L, of XL) - Voordeelverpakking

79,95

TENA Pants Maxi is beschikbaar in 3 maten; Medium, Large en XL. Kies hieronder de juiste maat en voor extra voordeel met deze voordeelverpakkingen.

Op voorraad
ZI-nummer: 15912566
EAN: 7322540574838-2
SKU: 79451201-05
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Pants Maxi (M t/m XL)

TENA Pants Maxi zijn incontinentiebroekjes voor eenmalig gebruik. De zachte, comfortabele en van ademend materiaal gemaakte pants zijn vervaardigd voor mannen en vrouwen die last hebben van zwaar tot zeer zwaar urineverlies. De TENA Pants Maxi bieden bescherming tegen doorlekken, houden uw huid droog en dus gezond en voorkomen de verspreiding van nare geurtjes. Elke verpakking bevat tien incontinentiebroekjes. U herkent de Maxi pants tevens aan de acht blauwe druppels. Na deze categorie bestaan er bij TENA geen incontinentiebroekjes met een hoger absorptieniveau. De TENA Pants Maxi kunnen tot 2,5 liter urine absorberen.

Wat houdt zwaar tot zeer zwaar urineverlies in?

Wanneer er net incontinentie bij u is vastgesteld, komen er een hoop vragen in u op. Eén van die vragen betreft de hoeveelheid urineverlies waarvan bij u sprake is. Is dit licht, matig, zwaar of zeer zwaar? Doorgaans spreken we van zware incontinentie wanneer een persoon binnen een tijdsbestek van vier uur 200 tot 300 milliliter urine verliest. Bij zeer zwaar urineverlies raakt u meer dan 300 milliliter per vier uur kwijt en verliest u regelmatig uw gehele blaasinhoud.

Het kan zijn dat u zeer regelmatig flinke scheuten verliest, maar naarmate uw incontinentie als zwaarder wordt aangeduid, komt het ongewenst verliezen van de gehele blaasinhoud steeds vaker voor. Dit betekent dat u niet meer kunt plassen wanneer u het toilet eenmaal bereikt. De TENA Pants Maxi, de meest absorberende van dit type TENA incontinentiemateriaal, beschermen u.

Over het absorptievermogen van de TENA Pants Maxi

Alvorens incontinentieproducten op de markt worden gebracht, wordt door de fabrikanten uitvoerig gemeten wat het absorptievermogen is. Dit doet men door het gewicht van de droge pants te vergelijken met het gewicht van volgezogen pants, nadat deze in het water werden geplaatst. Het verschil ertussen is het absorptievermogen. Echter zult u in de praktijk nooit het maximale vermogen benutten. De TENA Pants Maxi kunnen weliswaar tot 2,5 liter absorberen, maar aangezien u het product niet helemaal zult willen verzadigen (vanwege kans op lekken en zwaarder worden) zult u het altijd eerder verwisselen.

Welke maat is voor u geschikt?

De TENA Pants Maxi zijn in drie maten verkrijgbaar: Medium, Large en XL. Maat M past bij een heupmaat tussen 80 en 110 centimeter, maat L past bij een heupmaat van 100 tot 135 centimeter en maat XL past bij een heupmaat van 120 tot 160 centimeter. Uw heupmaat meet u door met een meetlint de omtrek van het breedste deel van uw onderlichaam op te meten. Het dragen van de juiste maat is erg belangrijk, aangezien de TENA Pants Maxi goed op uw buik, rug en liezen moeten aansluiten om hun werk goed te kunnen doen. Twijfelt u over de maat, kies dan voor de kleinste variant.

De verschillende maten van de TENA Pants Maxi op een rijtje:

Medium 80 tot 110 cm 2500 ml
Large 110 tot 135 cm 2500 ml
Extra Large 120 tot 160 cm 2500 ml


Hoe moet u de pants maxi aan- en uittrekken?

Het fijne van de TENA Pants Maxi is dat deze eenvoudig aan en uit te trekken zijn, net zoals een gewone onderbroek. Wilt u de pants verwisselen, dan scheurt u deze aan de zijkant langs de naad open, om hem vervolgens op te rollen en dicht te plakken met het kleefband aan de achterzijde. Bent u een langere tijd buitenshuis? Gaat u dan na of u in de gelegenheid bent om de nieuwe pants aan te trekken.

Bekijk ook de instructievideo voor de TENA Pants MaxiHoe vaak dienen de TENA Pants Maxi verwisseld te worden?

Het vervangen van de TENA Pants Maxi doet u om verschillende redenen. Zo kan het zijn dat de pants vol zijn geraakt, maar de meeste mannen en vrouwen dragen het materiaal niet tot het maximale absorptievermogen ervan is bereikt. Liever kiest men er, vanuit hygiënisch oogpunt, voor om het materiaal vaker te vervangen. Hiermee voorkomt u nare luchtjes en blijft u droog, wat ook uw huid optimaal gezond houdt.

Een product waarop u kunt blijven vertrouwen

De mate en de aard van uw incontinentie kan in de loop der jaren veranderen. Het fijne van de TENA Pants is dat deze als het ware met u mee kunnen veranderen. Zo zijn er de Pants Normal, de Pants Plus, de Pants Super en als uw incontinentie heviger wordt, de TENA Pants Maxi. Het prettige is dat u het incontinentiemateriaal niet elke keer opnieuw hoeft uit te vinden. Het enige wat u hoeft te doen, is de absorptiecapaciteit van het broekje laten aanpassen aan uw behoefte. Het model verandert niet.


Automatische herhaalservice

Bij het kopen van de TENA Pants incontinentiebroekjes kunt u voor onze handige herhaalservice kiezen. Hiermee wordt uw materiaal automatisch periodiek opgestuurd. Het telkens plaatsen van een nieuwe bestelling is zo niet meer nodig. Er zijn geen extra kosten aan verbonden en u voorkomt hiermee dat u ooit zonder materiaal komt te zitten. Uw levering met de TENA Pants Maxi aanpassen of stopzetten kan wanneer u wilt. Er zijn geen verplichtingen aan verbonden.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review