TENA Slip Maxi ProSkin (S t/m XL)
TENA Slip Maxi ProSkin (S t/m XL) 23,95

TENA Slip Maxi ProSkin (S t/m XL)

23,95

TENA Slip Maxi ProSkin is een sterk absorberend, volledig ademend verband met hersluitbare tapes. Geschikt voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies. Kies hieronder de maat die bij u past.

Op voorraad
 • Koop 2 voor €21,56 per stuk en bespaar 10%
 • Koop 4 voor €19,16 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 15614573
EAN: 7322540647181-2
SKU: 71082424 -01
 • Altijd 100% discrete verzending
 • Gratis levering vanaf € 40,00
 • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Slip Maxi details

  Heupomvang Absorptievermogen
TENA Slip Maxi Small (S) 56 tot 85 centimeter 3555 ml
TENA Slip Maxi Medium (M) 73 tot 122 centimeter 3555 ml
TENA Slip Maxi Large (L) 92 tot 144 centimeter 3555 ml
TENA Slip Maxi Extra Large (XL) 120 tot 160 centimeter 3555 ml

 

TENA Slip Maxi ProSkin uitgebreide informatie

De TENA Slip Maxi is een incontinentieproduct dat u uitstekende bescherming tegen ongelukjes biedt. Dankzij het sterke absorptievermogen (3555 ml) en technologieën die ervoor zorgen dat uw huid droog blijft en de ontwikkeling van nare geurtjes wordt voorkomen, kunt u uw dagelijks leven met dezelfde zelfverzekerdheid als voorheen blijven leiden. De nauwsluitende pasvorm van de TENA Slip Maxi geeft u als drager de gemoedsrust die u nodig heeft. De TENA Slip Maxi is geschikt voor zowel heren als dames en kan ook worden gebruikt door minder mobiele personen en hun verzorgers. Elke verpakking bevat 24 incontinentieproducten.

De verkrijgbare maten

De TENA Slip Maxi is verkrijgbaar in vier verschillende maten: S, M, L en XL. U kiest de voor u juiste maat op basis van uw heupomvang. Zo is de TENA Slip Maxi S geschikt voor een heupomvang van 56 tot 85 centimeter, de M voor een heupomvang van 73 tot 122 centimeter, de L voor een heupomvang van 92 tot 144 centimeter en de XL voor een heupomvang van 120 tot 160 centimeter.

Wanneer de plakkers op de heup vallen, of op uw buik vallen maar nog niet tegen elkaar komen, heeft u de goede maat. Twijfelt u tussen twee maten? Probeert u dan eerst de kleinste. Des te nauwer de TENA Slip Maxi aansluit, des te beter het in staat is u tegen lekkage te beschermen. Op de verpakking is behalve de heupomvang ook de confectiemaat voor zowel dames als heren aangegeven. Dit kan u helpen bij het bepalen van de voor u juiste maat Over de TENA Slip Maxi mag u overigens ondergoed dragen, maar dit is niet nodig.

  Heupomvang Absorptievermogen
TENA Slip Maxi Small (S) 56 tot 85 centimeter 3555 ml
TENA Slip Maxi Medium (M) 73 tot 122 centimeter 3555 ml
TENA Slip Maxi Large (L) 92 tot 144 centimeter 3555 ml
TENA Slip Maxi Extra Large (XL) 120 tot 160 centimeter 3555 ml

 

Wat is verschil tussen de TENA Flex en de TENA Slip?

Veel mensen met incontinentie vragen zich tijdens hun zoektocht naar het voor hen geschikte product af wat nu precies het verschil is tussen bijvoorbeeld de TENA Flex en TENA Slip. Het grootste verschil is dat eerstgenoemde vooral een zeer ergonomisch alternatief is dat doorgaans door zorgverleners wordt gebruikt wanneer zij voor een cliënt zorgen die niet of zeer verminderd mobiel is. Alhoewel ook de TENA Slip te gebruiken is door mensen met een verminderde mobiliteit, blijft het gebruik niet tot hen beperkt. In de klittenbandconstructie vertonen de twee wel overeenkomsten.  

Ondersteuning van de natuurlijke huidbalans

De TENA Slip Maxi is uitgerust met verschillende technologieën die het dragen van dit materiaal niet enkel efficiënt, maar ook comfortabel maken. Zo heeft de fabrikant in de eerste plaats gezorgd voor een verbeterde absorberende laag die ervoor zorgt dat de urine snel wordt weggeleid van de huid. Omdat de urine als het ware in de productkern wordt opgesloten, blijft uw huid droog en het dragen van de TENA Slip Maxi zo comfortabel mogelijk. TENA noemt deze technologie FeelDry.

Behalve de FeelDry technologie beschikt de TENA Slip Maxi ook over de ConfioAir technologie. Deze functionaliteit gaat de ophoping van vocht tussen het product en uw huid tegen. Doordat het zo mogelijk wordt om lucht te blijven laten circuleren, draagt het product bij aan het behoud van een gezonde huid. Met andere woorden: de TENA Slip Maxi is ademend. De zijkant en de buitenkant van de slip voelen aan als katoen, wat ook prettig is voor de oudere huid.

Hoe draagt u de TENA Slip Maxi?

De TENA Slip Maxi kan door u of een verzorger zowel staand als liggend worden aangebracht. Wanneer u het product van achter naar voor tussen uw benen door haalt, is het belangrijk dit altijd zigzaggend te doen. Dit voorkomt ruimtes tussen uw huid en de TENA Slip Maxi en maakt het voor urine onmogelijk om weg te lopen. De brede plakstrips zijn makkelijk te bevestigen en te verstellen, waardoor u de TENA Slip Maxi net zo strak kunt dragen als u wenst. Het brede deel van het product dient u aan de achterkant te plaatsen. Hier bevindt zich het meeste absorberende materiaal.

Zie ook de volgende instructievideo:

De vochtindicator

Veel mannen en vrouwen die worden geconfronteerd met urineverlies, vinden het moeilijk om volledig te vertrouwen op de absorptiecapaciteit van het incontinentiemateriaal. Daar heeft de fabrikant echter iets op bedacht. De slips behoren tot de materialen die uitgerust zijn met een vochtindicator. Deze geeft middels zijn blauwe kleur aan wanneer het tijd is deze te vervangen. Dit in tegenstelling tot een slip die nog droog (genoeg) is en een gele streep toont. De vochtindicator bevindt zich aan de buitenkant van de TENA Slip Maxi, waardoor u deze niet hoeft te openen om te zien of deze aan vervanging toe is.

Incontinentie voor ontlasting

Behalve bij incontinentie voor urine kunt u de TENA Slip Maxi ook bij incontinentie voor ontlasting gebruiken. Dit is ook mede de reden dat de achterkant van dit product aanzienlijk breder is dan de voorkant. Vanzelfsprekend verwisselt u de TENA Slip Maxi vanuit hygiënisch oogpunt na het verlies van feces zo snel mogelijk. De slips zijn goed in staat om dunne ontlasting op te nemen. Verliest u stevige ontlasting, dan zal deze niet kunnen worden geabsorbeerd. De slip dient dan enkel voor het op zijn plaats houden van de ontlasting, totdat u in de gelegenheid bent uzelf te verschonen. Lees hier verder over ontlastingsincontinentie.

Voordelen TENA Slip Maxi ProSkin

 • Geschikt voor mannen en vrouwen
 • Ademend en zacht materiaal
 • Eenvoudig te sluiten/ hersluiten
 • Bescherming tegen doorlekken
 • Altijd een droog gevoel dankzij de FeelDry technologie
 • Nare geurtjes worden geneutraliseerd
 • Dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en huid veiligheid
 • Verkrijgbaar in maat S, M, L en XL (24 stuks per verpakking)
 • Vochtopname: 3555 ml
Overige informatie
MDR informatie
Reviews
9.3 / 10
(11)
10 / 10
Christine uit België 23 Mei 2024

Product is altijd ok

10 / 10
Loes uit Zwolle 09 Januari 2024

In de corona tijd mocht ik nergens naar binnen zonder de qr code
En wou de stad wel eens in
Maar als je naar de wc moet en je kunt nergens naar binnen
Heb toen wel eens luiers gedragen
En ze zitten goed

10 / 10
T. uit België 03 December 2023

Ik heb ze nodig in nacht want ik heb nachtincontinentie al paar jaar dus deze helpen mij enorm om droog bed te hebben ik plas veel in mijn slaap en deze luier absorbeert enorm goed en kan heel de nacht aan. Ik Zou hem niet meer kunnen missen

10 / 10
Jeroen uit België 11 April 2023

Leuk om te dragen en zit lekker, heeft een goede absorptie gehalte. Beter dan Tena pants.
Bovendien gemakkelijk om aan te doen dan de broekjes.

4 / 10
Nancy uit Nederland 09 December 2022

Na een tijdje lekken ze wel behoorlijk.

10 / 10
Martine uit België 11 September 2022

Gebruik dagelijks tena lady nacht;
Geen lekken en gans de dag veilig;
De prijs was interessant

10 / 10
Johan uit Zwijndrecht B 13 December 2020

Prima luier, aangenaam te dragen, zeer betrouwbaar. Helpt me elke nacht zonder zorgen te slapen. Gebruik hem al 25 jaar.

8 / 10
Dhanis uit België 25 November 2020

Goede produkt. Goede dienst.
Maar veel te duur

10 / 10
Jeroen uit Antwerpen Deurne 03 Juli 2019

Ik gebruik ze dagelijks om dat ik aandrang incontinentie heb en geen control heb over mijn blaas.

10 / 10
Stefan uit Lommel 10 Mei 2019

Aandrangincontinentie is bijzonder vervelend op momenten dat er geen toilet in de buurt is. Maar dankzij dit product kunnen wandelingen en uitstapjes weer zonder zorgen. Natuurlijk moet je de stap durven zetten om een luier te dragen maar het beetje schaamte weegt niet op tegen het gebruiksgemak en comfort. Ik vind de slip ook beter dan de broekjes: je kan het makkelijker aandoen, past beter aan en lekt bij zowel urine als ontlasting zelden door.

10 / 10
JG uit Antwerpen 29 Oktober 2018

Alhoewel niet dat ik ze echt nodig heb, maar ik draag ze elke dag en ik vind het fijn.