TENA Silhouette Normal Low Waist Noir Large
TENA Silhouette Normal Low Waist Noir Large 12,95

TENA Silhouette Normal Low Waist Noir Large

12,95

TENA Silhouette Normal Low Waist Large is speciaal ontwikkeld voor actieve vrouwen die behoefte hebben aan discretie, comfort en zekerheid. Maat: Large, confectiemaat tussen de 44 en 54.

Op voorraad
  • Koop 6 voor €10,99 per stuk en bespaar 15%
ZI-nummer: 16785517
EAN: 7322541056708
SKU: 79562100-2
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Silhouette Normal Waist Black Large

De TENA Silhouette Normal Waist Black L is een wegwerpbroekje voor dames met een actieve levensstijl en een lichte tot matige vorm van incontinentie. Dit betekent dat u af en toe enkele druppels tot een scheut urine verliest. Het ontwerp en de zwarte kleur van de TENA Silhouette Normal Waist Black L maken het een stijlvol wegwerpbroekje dat u maar nauwelijks aan uw urineverlies herinnert. Het product voelt aan als regulier katoenen ondergoed en trekt u ook op deze manier aan. Uw dagelijks leven kunt u dankzij de TENA Silhouette Normal Waist Black L op dezelfde manier als voorheen leiden.

Drievoudige bescherming tegen de gevolgen van urineverlies

De TENA Silhouette Normal Waist Black L is een product dat u op drie verschillende manieren bescherming geeft. Dat doet het in de eerste plaats met zijn sterke absorptievermogen, waardoor het risico op doorlekken nihil is. De urine wordt snel naar de productkern afgevoerd en daar in gelvorm omgezet. Zelfs onder druk zal de urine niet uit het wegwerpbroekje ontsnappen. Het is niet het textiel van de TENA Silhouette Normal Waist Black L dat verantwoordelijk is voor de maximale absorptie, maar de kunststof korrels die vele malen hun eigen gewicht aan urine kunnen opnemen.

Net als het andere TENA incontinentiemateriaal beschermt de TENA Silhouette Normal Waist Black L u tevens tegen huidirritaties. Dit doet het door er middels het stimuleren van voldoende luchtcirculatie voor te zorgen dat uw huid droog blijft. Dit voorkomt roodheid, jeuk en andere irritaties. Tot slot behoedt dit incontinentieproduct u ook voor het ontstaan van eventuele onaangename geurtjes. Samen met de urine worden ook de geurtjes in de gel diep in de productkern opgeslagen. 

Wat is de opnamecapaciteit van de TENA Silhouette Normal Waist Black L?

De TENA Silhouette Normal Waist Black L heeft een opnamecapaciteit van 880 milliliter. Dit is meer dan de helft van de hoeveelheid urine die een gemiddeld volwassen persoon per etmaal uitscheidt. Ondanks het hoge absorptievermogen van dit product zult u het in de praktijk nooit dragen tot het verzadigd is. Dit vanuit hygiënisch oogpunt, maar ook wegens comfort. Een vol product zal steeds zwaarder worden en minder prettig dragen. Ziet u deze indicatie dus enkel als een bevestiging van de veiligheid die de TENA Silhouette Normal Waist Black L u kan bieden.

Hoe vaak dient het incontinentiebroekje verwisseld te worden?

Nog belangrijker dan de vraag wat precies het absorptievermogen van de TENA Silhouette Normal Waist Black L is, is voor velen de vraag hoe lang het product gedragen kan worden. De waarheid is dat daar geen strikte richtlijnen voor bestaan. De meeste dames verwisselen het broekje vier tot zes keer per etmaal. Sommigen kiezen er zelfs voor om dit na elk urineverlies te doen en de hieraan verbonden hogere kosten op de koop toe te nemen. Draagt u het broekje uit hygiënisch oogpunt echter liever niet langer dan zes uur. Het product is niet herbruikbaar.

Het verschil tussen TENA Pants en de Silhouette lijn

Aangezien de TENA Silhouette Normal Waist Black L, net als de andere maten van TENA Silhouette Normal Low Waist Black, de vorm van normaal ondergoed hebben, rijst al gauw de vraag wat nu precies het verschil is met de TENA Pants. Het verschil is eenvoudig: de Silhouette lijn is nóg discreter omdat deze een lagere opnamecapaciteit heeft. De lijn is bedoeld voor dames met licht tot matig urineverlies, dat meestal stressincontinentie betreft. Ook is de TENA Silhouette Normal Waist Black L uitdrukkelijk ontworpen voor personen met een actieve levensstijl. 

Incontinentiemateriaal waarmee u uw vrouwelijkheid behoudt

Wanneer u als vrouw voor het eerst te maken krijgt met incontinentie, kan dat een flinke impact op uw zelfvertrouwen hebben. Het feit dat een zeer hoog percentage dames hiermee wordt geconfronteerd, kan u slechts in minimale mate beter doen voelen. Vrouwen die aangewezen zijn op incontinentiemateriaal rapporteren vaak zich een stuk minder aantrekkelijk en vrouwelijk te voelen. Het moderne en elegante design van de TENA Silhouette Normal Waist Black L zorgt er echter voor dat u het gevoel heeft normaal ondergoed te dragen. Zo wordt u niet elke keer aan de incontinentie herinnerd.

Individueel verpakt: extra praktisch

Extra fijn aan de TENA Silhouette Normal Waist Black L is dat de wegwerpbroekjes individueel zijn opgevouwen, waardoor u deze buitenshuis makkelijk los mee kunt nemen. Wellicht is het u opgevallen dat de TENA Silhouette Normal Waist Black L één broekje minder bevat dan de medium maat. Dit komt door de kostbaarheid van het in het product verwerkte absorptiemateriaal: de superabsorberende polymeren. De TENA Silhouette Normal Waist Black L is overigens geschikt voor dames met een confectiemaat tussen 44 en 54. Maat M is er voor de vrouwen die maat 36 tot 44 dragen.

Automatische herhaalservice voor TENA Silhouette Normal Low Waist Black

Om niet elke keer de gang naar de winkel te hoeven maken of opnieuw een online bestelling te hoeven plaatsen, kunt u bij Hulpmiddelonline gebruikmaken van de automatische herhaalservice. Deze zorgt ervoor dat het door u gewenste aantal verpakkingen TENA Silhouette Normal Low Waist Black en/ of andere TENA Lady materiaal, periodiek bij u wordt thuisbezorgd. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden Wilt u gebruikmaken van deze mogelijkheid, dan kunt u dit eenvoudig regelen met onze klantenservice. Aanpassen of opzeggen kan op elk gewenst moment.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review