TENA TENA Men Active Fit Pants Plus S/M
TENA Men Active Fit Pants Plus S/M 14,95

TENA Men Active Fit Pants Plus S/M

14,95

TENA Men Active Fit Pants Plus is een handig incontinentiebroekje met een mannelijke uitstraling. De kleur van het broekje is marineblauw en het beschikt over een brede heupband. Maat: S/M (heupmaat: 75 cm - 105 cm)

Op voorraad
 • Koop 6 voor €11,66 per stuk en bespaar 22%
ZI-nummer: 16529588
EAN: 7322540887594-2
SKU: 77251204
 • Altijd 100% discrete verzending
 • Gratis levering vanaf € 40,00
 • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Men Active Fit Pants Plus

Een actieve leefstijl gecombineerd met matig tot zwaar urineverlies kan lastig zijn, maar dankzij de TENA Men Active Fit Pants wordt dit een stuk gemakkelijker. Dit incontinentiebroekje beschermt tegen doorlekken en is speciaal ontwikkeld voor mannen met een een actieve levensstijl om geen hinder te ervaren van incontinentie. De TENA Men Active Fit Pants biedt veel bescherming en comfort en helpt u op een prettige manier de dag door te komen zonder een vochtig gevoel of nare geurtjes.


Veilig, beschermend en mannelijk

De TENA Men Active Fit Pants is een handig incontinentiebroekje met een mannelijke uitstraling. De kleur van het broekje is marineblauw en het beschikt over een brede heupband. Ook de pasvorm is ontwikkeld voor het mannelijk lichaam waardoor het comfortabel zit. Het materiaal is zacht en ademend, hierdoor behoudt u een gezonde huidconditie en voelt het broekje prettig aan. Dankzij het flexibele stretch materiaal vormt de TENA Men Active Fit Pants zicht goed om het lichaam en blijft het de hele dag door goed op z’n plek zitten; hoe actief u ook bent.

De TENA Men Active Fit Pants heeft een veilige absorptie zone waar vocht direct en effectief wordt opgenomen. De polymeren in de absorptie kern zorgen ervoor dat het vocht direct bij de huid wordt weggehaald en in de kern wordt ingesloten. Deze absorptie zone bevindt zich aan de voorzijde van het broekje. Doordat het vocht direct wordt weggenomen zult u altijd een droog gevoel ervaren wat zorgt voor meer comfort. Hoewel er ongewenste geurtjes kunnen vrijkomen door urineverlies zal dit niet het geval zijn als u gebruik maakt van de TENA Men Active Fit Pants; dankzij de Odour Control worden nare geurtjes geneutraliseerd en ervaart u de hele dag door een fris gevoel waardoor u zelfverzekerd uw dag doorkomt.


TENA Men Active Fit Pants - Praktische informatie

Dit product is dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en huid veiligheid. Door het ademende materiaal blijft de huidconditie gezond. De TENA Men Active Fit Pants zijn verkrijgbaar in maat S/ M (heupmaat: 75 cm - 105 cm) en maat L/ XL (heupmaat: 95 cm - 130 cm). De broekjes bieden de hele dag door bescherming tegen doorlekken, een vochtig gevoel en nare geurtjes. Indien u meer bescherming og bijvoorbeeld een grote/ kleinere maat nodig heeft, verwijzen we u graag naar de TENA Pants incontinentiebroekjes.


Voordelen TENA Men Active Fit Pants

 • Geschikt voor mannen met matig tot zwaar urineverlies
 • Mannelijke uitstraling en pasvorm
 • Geschikt voor een actieve leefstijl
 • Gemaakt van ademend, zacht en flexibel stretch materiaal
 • Beschermt tegen een vochtig gevoel en doorlekken
 • Ongewenste geurtjes worden geneutraliseerd
 • Dermatologisch getest
 • Verkrijgbaar in maat S/ M en maat L/ XL
 • Maat S/ M: 12 stuks per verpakking, maat L/ XL: 10 stuks per verpakking
 • Vochtopname: 1010 ml

De verschillende TENA Men artikelen op een rijtje:

Naam Absorptielevel Maten/ Lengte
TENA Men Protective Shield (Level 0) 100 ml 18 cm
TENA Men Level 1 250 ml 18 cm
TENA Men Level 2 487 ml 27 cm
TENA Men Level 3 700 ml 27 cm
TENA Men Active Fit Plus 1010 ml S/ M L/ XL
TENA Men Premium Fit 1430 ml S/ M L/ XL


Automatische herhaalservice TENA Men Active Fit

U kunt bij het bestellen van al het TENA incontinentiemateriaal kiezen voor onze handige "Herhaalservice". Hiermee krijgt u een mooie, extra korting op uw bestelling en automatisch periodiek uw materiaal opgestuurd zonder dat u hiervoor elke keer een nieuwe bestelling hoeft te doen. U kunt dit aangeven bij het bestellen en de korting wordt direct verwerkt. De levering stopzetten of aanpassen kan natuurlijk altijd. Er zijn verder geen verplichtingen aan verbonden. U krijgt voor elke nieuwe levering altijd eerst een bevestiging voor ons. 

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
10 / 10
Willem 06 December 2019

Zit erg prettig en valt niet op. Dik tevreden over dus.