TENA Flex Maxi ProSkin (S t/m XL)
TENA Flex Maxi ProSkin (S t/m XL) 24,95

TENA Flex Maxi ProSkin (S t/m XL)

24,95

TENA Flex Maxi ProSkin is een zeer sterk absorberend verband met heupband en is daardoor gemakkelijk te vervangen door verzorgenden. Kies hieronder de juiste maat.

Op voorraad
  • Koop 2 voor €22,46 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €19,96 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 15117103
EAN: 7322540129489-2
SKU: 725228
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie
  Heupomvang Absorptievermogen
TENA Flex Maxi small 61-87 cm 2965 ml
TENA Flex Maxi Medium 71-102 cm 2965 ml
TENA Flex Maxi Large 83-120 cm 2965 ml
TENA Flex Maxi Extra Large (XL) 105-153 cm 2965 ml


TENA Flex Maxi (S t/m XL)

TENA Flex Maxi, die zoals u ziet verkrijgbaar is in de maten S tot en met XL, betreft een zeer sterk absorberend verband dat maximaal 2965 milliliter kan absorberen. Dankzij de heupband van de TENA Flex Maxi is dit materiaal ook door verzorgenden makkelijk aan te leggen en te vervangen. Een verpakking TENA Flex Maxi bevat 22 stuks. Maat XL bevat één verband minder. Net als bij de rest van het TENA incontinentiemateriaal zijn de kunststof SAP korrels verantwoordelijk voor de superieure absorptie. De wattenpulp is er alleen om deze af te dekken en u van het gewenste draagcomfort te voorzien.

Voor wie is de TENA Flex Maxi bedoeld?

De TENA Flex Maxi is er voor dames en heren die te maken hebben met zwaar urineverlies en daarbij een beperkte mobiliteit hebben of bedlegerig zijn. Wanneer er sprake is van zwaar urineverlies, verliest u regelmatig uw gehele blaasinhoud en is uw blaas vaak al helemaal leeg wanneer u het toilet bereikt. Incontinentie heeft een grote impact op het dagelijks leven, maar TENA Flex Maxi weet de negatieve effecten ervan te ondervangen. Doorlekken, huidirritaties en de verspreiding van nare geurtjes worden met het dragen van dit verband voorkomen.

Ergonomisch verband met een driedubbele werking

De TENA Flex Maxi is uitgerust met de FeelDry technologie, welke ervoor zorgt dat de urine die u verliest snel wordt weggeleid naar de productkern van het verband. Daar zorgen kunststof korrels, die vele malen hun eigen gewicht kunnen absorberen, voor de absorptie van de urine, die in een gel wordt omgezet. Hierdoor krijgt urine niet de kans om weg te lopen. De vochtindicator aan de buitenzijde geeft met een blauwe kleur aan dat het tijd is voor vervanging van uw incontinentiemateriaal.

De snelle en efficiënte absorptie heeft tevens als gevolg dat uw huid droog blijft. Dit bevordert een goede huidgezondheid. Wanneer uw huid nat zou blijven, zou dit roodheid, irritatie, jeuk en schilfering tot gevolg kunnen hebben. Voor een optimale huidgezondheid maakt u tevens gebruik van de TENA reinigingsproducten. De TENA Flex Maxi neutraliseert met zijn Odour Neutralizer vervelende ammoniakgeurtjes die ontstaan wanneer urine in contact komt met de omgeving.

Welke maat TENA Flex Maxi heeft u nodig?

De TENA Flex Maxi is in vier verschillende maten verkrijgbaar. Elke maat komt overeen met een bepaalde heupomvang. Zo is maat S geschikt voor mensen met een heupomvang tussen de 61 en 87 centimeter, maat M voor een heupomvang tussen de 71 en 102 centimeter, maat L voor een heupomvang tussen de 83 en 120 centimeter en maat XL voor een heupomvang tussen de 105 en 153 centimeter. Onthoudt u, dat de maat van de TENA Flex Maxi geen verband houdt met zijn absorptievermogen; deze is voor alle maten hetzelfde.

Aan te leggen door u en uw zorgverleners

De TENA Flex Maxi is geschikt om zelf aan te leggen, maar wordt ook door veel zorgverleners gebruikt. De TENA Flex producten werden zelfs ontwikkeld na vragen van zorgprofessionals betreffende ergonomischer aan te leggen incontinentiemateriaal. Het is de ComfiStretch tailleband met zijn klittenbandsluiting die het aanleggen zo eenvoudig maakt. Een zorgverlener hoeft zo niet tegelijkertijd te bukken en te draaien. De tailleband kunt u ook zelf zittend aanbrengen. Daarna hoeft u maar even kort te staan om het verband te bevestigen. Zie ook de volgende instructievideo:Draagcomfort

Behalve bescherming is ook draagcomfort van belang, daarvan is TENA zich maar al te goed van bewust. Het materiaal is dan ook niet alleen super absorberend, maar ook zacht waardoor het tegelijkertijd erg prettig aanvoelt. Ook zorgt het materiaal ervoor dat de TENA Flex Maxi volledig ademend is. Doordat de lucht kan blijven circuleren kan een gezonde huid worden behouden. Ook heeft de TENA Flex Maxi een prettige pasvorm en blijft het verband dankzij de tailleband -welke u zelf kunt verstellen- goed op zijn plaats zitten.

Hoe lang doe ik met een verpakking?

Wanneer men begint met het gebruik van incontinentiemateriaal rijst vaak de vraag hoe lang er met een verband of een gehele verpakking gedaan kan worden. Gemiddeld plast een volwassen persoon per etmaal bijna anderhalve liter, maar dit kan sterk verschillen onder invloed van de hoeveelheid vochtinname en het gebruik van bepaalde typen medicijnen. Een verpakking TENA Flex Maxi bevat 21 of 22 verbanden die elk 2965 milliliter kunnen opnemen. Hoe lang u er precies mee doet, is per persoon afhankelijk. Het verband kan ook voor het verlies van dunne ontlasting worden gebruikt en dus niet allee voor incontinentie.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
8.8 / 10
(12)
2 / 10
c uit Nederland 06 Januari 2022

Ik weet niet wat er fout gaat maar de protectielaag verschuift .
het gaat op een kluitje zitten zeer ongemakkelijk .
En bied geen bescherming .
misschien is er een oplossing.
c b

8 / 10
Lucas uit Nederland 07 September 2021

Dit is een fijne luier die best veel kan hebben. Ook is hij heel gemakkelijk staand aan te trekken. Het nadeel is alleen dat het klittenband soms kan schuren tegen de huid wanneer de heupband dubbel gaat. Ook rekt de heupband uit, waardoor de luier los gaat hangen en kan lekken. Als je er een strakke onderbroek overheen draagt heb je hier geen last van. Al met al een praktisch product voor wanneer je zelf staand wil verschonen, maar niet zo comfortabel en betrouwbaar als de slip.

10 / 10
De uit België 14 Januari 2021

Zeer goed product. Zeker aan te raden.
Vlotte afhandeling bestelling.
Spijtig dat je de bestelling niet kan volgen en niet weet wanneer het wordt geleverd.

10 / 10
J-w uit Nederland 15 December 2020

Geweldig product ruime opname van urine en zeer prettig draagcomfort blijft lekker droog ook bij zeer volle luier

10 / 10
Liz uit Nederland 16 September 2020

Snel en decreet

8 / 10
Marian uit Nederland 29 Juli 2020

Fijn Product. Makkelijk voor in bed.

10 / 10
Hans uit Nederland 27 Juni 2020

Is erg fijn dat je de maat kunt verstellen, oom dat je kunt verwisselen zonder eerst alles uit te moeten trekken.

10 / 10
Ch. uit Nederland 04 Juni 2020

Gebruik ze tijdens het duiken met mijn droogpak. Werkt heel goed. Zelfs onderwater

10 / 10
Joosten uit België 30 Maart 2020

Nihil

8 / 10
EJ uit Nederland 26 December 2019

Het is een goed product.Maar de levertijd is belachelijk lang,ruim een week moeten wachten op de levering,en dan nog op de website durven zetten voor 22.30 besteld de volgende dag in huis en dat is dus niet waar. en helemaal als je het echt nodig heb.

10 / 10
Bert uit Nederland 16 Juni 2019

Het is een uitkomst,als we weg zijn, doet hij om,niet om de 10 minuten naar toilet. .

10 / 10
Carla uit Duiven 03 April 2019

Was er al mee bekent ik heb jaren voor mijn vriendin gezorgt ze had m s dus ik ken de tena flex heel goed.Duiven