TENA Fix

3
Wanneer u een actieve leefstijl hebt, of graag meer bescherming wilt is de TENA Fix ideaal. U kunt alles blijven doen zonder u zorgen te maken.
Lees meer
Sorteer op:

Over de TENA Fix

De TENA Fix is een herbruikbaar stretchbroekje wat gebruikt kan worden in combinatie met andere TENA producten, zoals TENA Comfort. Het zorgt ervoor dat het incontinentiemateriaal goed op z’n plek blijft zitten waardoor u meer comfort en veiligheid ervaart. Doordat de TENA Fix naadloos is zit het prettig en worden drukpunten beperkt. De broekjes ogen als normaal ondergoed en bedekt het incontinentiemateriaal.


Zacht en comfortabel broekje met extra bescherming

De TENA Fix ziet er dus uit als normaal ondergoed maar biedt wat meer bescherming. Het zorgt ervoor dat de TENA Lady verbanden goed op hun plek blijven zitten zodat u zich de hele dag door goed beschermt en zelfverzekerd voelt. De TENA Fix Broekjes voelen zacht en comfortabel aan, ze zijn voor 96% van polyester en 4% elastan. Hierdoor neemt het de juiste pasvorm aan en houdt het alles op z’n plek.

De TENA Fix Broekjes kunnen gewassen worden op 60 graden en mogen keer na keer opnieuw in de droger. Hierdoor kunt u lange tijd gebruik maken van het TENA Fixbroekje. De broekjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, de kleur op de band van de broekjes geeft aan welke maat het is zodat u het juiste stretch broekje snel kunt herkennen.


Verschillende TENA Fix Broekjes op een rijtje:

 

De TENA Fix broekjes zijn in twee uitvoeringen en verschillende maten verkrijgbaar zodat u altijd precies het juiste product kunt gebruiken.