TENA Slip voor zowel mannen als vrouwen

6
De TENA slip is een ééndelig verband dat gebruikt kan worden door zowel mannen als vrouwen met matig tot zwaar urineverlies. Ontdek op deze pagina alles over de TENA slip.
Lees meer
Sorteer op:

TENA Slip

De TENA Slip is ééndelig verband en kan gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen met matig tot zwaar urineverlies. Het is in verschillende absorptieniveaus verkrijgbaar en biedt de juiste bescherming tegen urineverlies zonder dat de huid gaat irriteren. Het vocht wordt snel en goed opgenomen zodat u altijd verzekerd bent van een droog gevoel.

Voor wie is dit product geschikt?

De TENA Slip is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van matig tot zwaar urineverlies. Dankzij de klittebandstrips aan de zijkant heeft de TENA Slip een perfecte pasvorm en zit het comfortabel; daarnaast maakt het het verwisselen een stuk makkelijker. Zowel voor uzelf als voor een verzorgende. Het biedt bescherming tegen doorlekken, een vochtig gevoel en nare geurtjes.

Vochtindicator en een geur neutralisator op de TENA Slip

De TENA Slip is voorzien van een handige vocht indicator welke aangeeft wanneer het product vervangen moet worden. Deze zit aan de buitenkant en wordt blauw als het tijd is om de TENA Slip te verwisselen. Door de Odour Neutralizer wordt de ammoniak lucht van urine vermindert en behoudt u altijd een fris en zelfverzekerd gevoel. De TENA Slip is gemaakt van comfortabel en zacht materiaal waardoor het prettig aanvoelt, daarnaast is er gebruik gemaakt van ademende zijkanten waardoor de lucht goed kan blijven circuleren. Hierdoor blijft de huid gezond.


Er zijn verschillende soorten TENA Slips verkrijgbaar:

TENA Slip kopen

Voor mensen die regelmatig TENA Slip producten bestellen bieden wij standaard extra voordeel wanneer u meerdere pakken tegelijk koopt. Deze korting staat bij de producten vermeld. Daarnaast kunt u kiezen voor onze handige "Comfort Service" waarmee u automatisch producten periodiek opgestuurd krijgt zonder dat u hier iets voor hoeft te doen.

Liever eerst uitproberen? U kunt bij ons uiteraard ook een gratis sample aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op. Wij zijn dagelijks tussen 08:00 uur en 20:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 085 - 77 33 772. Dit nummer kunt u ook gebruiken als u advies nodig heeft of andere vragen heeft over de TENA Slip producten. Wij helpen u natuurlijk graag.

Nuttige informatie

Bekijk de volgende blogs voor uitgebreide en vooral heldere informatie over incontinentie. Vragen? Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van onze handige keuzehulp bij incontinentie.

Klik hier voor een overzicht van algemene blogs over incontinentie
Bekijk hier diverse blogs met informatie over de werking van de blaas
Volg deze link voor een overzicht van alle tips bij incontinentie
Bekijk hier ons kenniscentrum over incontinentie.