TENA Slip voor zowel mannen als vrouwen

6
TENA slip is een ééndelig verband dat gebruikt kan worden door zowel mannen als vrouwen met matig tot zwaar urineverlies. Ontdek op deze pagina alles over de TENA slip.
Lees meer
Sorteer op:

TENA Slip

TENA Slip is een ééndelig verband dat gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen met matig tot zwaar urineverlies. Het is in verschillende absorptieniveaus verkrijgbaar en biedt de juiste bescherming tegen urineverlies zonder dat de huid gaat irriteren. Het vocht wordt snel en goed opgenomen zodat u altijd verzekerd bent van een droog gevoel.

Voor wie is dit product geschikt?

De TENA Slip is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van matig tot zwaar urineverlies. Dankzij de klittebandstrips aan de zijkant heeft de TENA Slip een perfecte pasvorm en zit het comfortabel; daarnaast maakt het het verwisselen een stuk makkelijker. Zowel voor uzelf als voor een verzorgende. Het biedt bescherming tegen doorlekken, een vochtig gevoel en nare geurtjes.

Vochtindicator en een geur neutralisator op de TENA Slip

De TENA Slip is voorzien van een handige vocht indicator welke aangeeft wanneer het product vervangen moet worden. Deze zit aan de buitenkant en wordt blauw als het tijd is om de TENA Slip te verwisselen. Door de Odour Neutralizer wordt de ammoniak lucht van urine vermindert en behoudt u altijd een fris en zelfverzekerd gevoel. De TENA Slip is gemaakt van comfortabel en zacht materiaal waardoor het prettig aanvoelt, daarnaast is er gebruik gemaakt van ademende zijkanten waardoor de lucht goed kan blijven circuleren. Hierdoor blijft de huid gezond.


Er zijn verschillende soorten TENA Slips verkrijgbaar:


TENA Slip kopen en Comfort Service

Bij het kopen van de TENA Slip producten kunt u nu ook kiezen voor onze handige "Comfort Service". Hiermee krijgt u een mooie korting op uw bestelling en automatisch periodiek uw materiaal opgestuurd zonder dat u hiervoor elke keer een nieuwe bestelling hoeft te doen. U kunt hierbij kiezen voor levering van het incontinentiemateriaal per maand (5% korting), per 6 weken (10% korting) of per 2 maanden (15% korting). U kunt dit aangeven bij het bestellen. De levering stopzetten of aanpassen kan natuurlijk altijd. Er zijn verder geen verplichtingen aan verbonden. Lees hier verder over de Comfort Service.Vragen over de TENA Slip?

Indien u vragen heeft over de TENA slip producten kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks tussen 08:00 uur en 20:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 085 - 77 33 77 2. U kunt ons daarnaast ook een bericht sturen per e-mail of whatsapp welke doorgaans binnen 1 uur beantwoord zal worden. Wanneer u twijfelt over of de TENA slip producten wel de juiste keus voor u zijn kunt u tot slot ook gebruik maken van onze handige keuzehulp. Aan de hand van een paar korte vragen laten we u zien welke producten het beste bij uw situatie passen.