TENA Flex voor mannen en vrouwen

5
TENA Flex producten zijn incontinentiebroekjes voorzien van een handige bevestigingsband met ComfiStretch-elastiek. Hierdoor zit de band prettig om de heupen en houdt het het incontinentiemateriaal goed op zijn plek.
Lees meer
Sorteer op:

Voor wie is dit product geschikt?

De TENA Flex producten zijn ideaal voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van zwaar urineverlies en graag de juiste bescherming willen. Ook geschikt voor verzorgers; dankzij de klittebansluiting kan de TENA Flex makkelijk verwisseld worden.

TENA Flex biedt veiligheid en bescherming tegen doorlekken, nare geurtjes en behoudt een droog gevoel. 


Draagcomfort en een langdurig droog gevoel

De TENA Flex is voorzien van ConfioAir waardoor het volledig ademend is. Hierdoor blijft de huid gezond en vrij van irritatie. De ComfiStretch tailleband zorgt voor een goede en comfortabele pasvorm en is gemaakt van zacht materiaal. De anti-lekrandjes in het verband bieden volledige bescherming, ook wanneer u zit of ligt.

Grote hoeveelheden urine worden naar de kern van het verband geleid door de FeelDry technologie waardoor de urine niet in contact komt met de huid. Met als resultaat dat de TENA Flex droog en comfortabel blijft aanvoelen. Dankzij de vochtindicator weet u ook precies wanneer de TENA Flex vervangen moet worden; de vochtindicator zit aan de buitenkant van het incontinentiemateriaal en wordt blauw wanneer het vervangen moet worden.


Er zijn verschillende soorten TENA Flex verkrijgbaar:

 

Dankzij de geïntegreerde tailleband in de TENA Flex kunnen de broekjes gemakkelijk en op een ergonomische manier verschoond worden. Zowel als u de TENA Flex zelf verwisseld als wanneer u dat moet doen tijdens de verzorging van anderen.

 

Nuttige informatie

Bekijk de volgende blogs voor uitgebreide en vooral heldere informatie over incontinentie. Vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

4 Oefeningen om incontinentie te verminderen

Alles over mogelijke oorzaken van incontinentie

Onzeker door incontinentie? Zo krijgt u uw zelfvertrouwen terug!